Kontroller

Idag vid halv 9 körde vi in till Lund och neo avdelningen. Det va dags för den näst sista ögonkontrollen, som såg jättebra ut. Sista ckecken blir om tre veckor. Sen va det hörselkontrollen...fortfarande va det dåligt resultat från höger öra. Det är inget att oro sig för mycket för sa läkaren, för det är väldigt väldigt ovanligt för hörselskada på ena örat. 1 på 1000 av nyfödda har på båda öronen och ännu färre på bara ena örat. Men för att få ett ok resultat som de verkligen utgår ifrån så ska vi få remiss till en kontroll till och då kommer den utföras i ett rum som är avsett till det, helt vadderat så att det är helt och hållet tyst.
Sen är inte Ninni en patient längre heller, utskriven är hon och det är jätteskönt, stora fina sessan vår!

Sen när vi kom hem, kom farfar och hälsade på och hade en Mamma Mu boddy till Ninni, Tack!
Sen kom mormor en liten sväng och sa hej, vi ska träffas imorgon och kolla lite kläder hon hittat, så det blir en promenad och frisk luft :-)

Vi fixade lite mat i våra magar och sen kom Ingegerd, Frida och Emma in och snackade, busade lite, mös med Ninni och vi diskuterade lite om (som jag ser det) "fakk världen" planerna :-) Kul att vi inte är ensamma ;-)
Tack för titten, jätte trevligt!
Jag fixade batterier i kameran, men det är inga batterier som håller länge i kameran, så jag hann bara ta lite bilder, om jag hinner föra över dem till datorn vet jag inte, ska se sen ikväll. Isf kommer jag lägga ut en hel del bilder som jag ligger back med.
Nåt att se fram emot iaf :)

Nu ligger vi i soffan och tar det chill och lyssnar på reggae, snart dags för Ninni att äta igen. Som hon växer och förändras, hon är mycket mer vaken, är med och man ser hur hon lyssnar och tar in allt som händer runt omkring.
Hon satt och lyssnade på reggea hos Jocke och han gungade henne i takt till musiken, hon somnade :-)

Nä, nu ska jag mysa lite med min man innan det är dags att vara mjölkleverantör igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0