Farmordag

Imorse åkte vi upp till farmor, Ninni va först inte speciellt socal utan sov gott. Men det gjorde inte så mycket för farmor hade fullt upp med de andra barnbarnen, Hugo och Wilmer har en farmorhelg och har det hur bra som helst. De är så goa och härliga dessa pågar. Full fart och Wilmer va väldigt farmorsjuk :)
Jocke stack iväg och fixade bilen, nu är allt som det ska med den och det är skönt.
Under tiden stannade jag kvar och senare kom gammelmoster ( HA, där satte jag den på egen hand! ) Ingegerd och kusin ( får det bli..? ) Frida.
Ninni hade vaknade strax innan de kom, så hon fick morna sig hos Ingegerd och den va det dags för lite mat. Mätt och belåten fick hon sen mysa med Frida, hon låg vaken och tittade med en hicka som gjorde att hela hon hoppade till :)
Ninni mös vidare med farmor och Ingegerd, Wilmer sov middag och Frida gick ut och lekte med Hugo i snön.
Längtar till nästa vinter så jag kan va ute med Ninni :)
Jag satt mest och slappade och drack kaffe, skön att bara va.
Tack för idag!!!

Sen kom Jocke när han va klar och vi körde hem. Här har det inte hänt så mycket, vilade en stund och sen va det dags för lillan att äta och nu sitter jag här. Jocke sover fortfarande, får väl väcka honom snart och höra vad han vill ha till middag, jag börjar bli lite hungrig.


JO!!! Jag fick nya batterier av Jocke idag!!! De ligger på laddning nu, men sen ska kameran igång igen!!! Yey, happy happy!!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Hi,hi, nu är det dags igen!Frida är nästkusin till lillan,kram.

2009-02-21 @ 23:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0