Faderskapsbevis och massa annat

Ja nu sitter jag här igen i min lilla kuddfyllda soffhörna. Men den är ju mysig och skön, kanon att sitta här och amma och jag har datorn nära till hands och jag har Ninni liggande i sin "säng" brevid mig.
Hur bra som helst :)
Vi va ju på soc idag och allt gick bra. Jocke pratade med damen som hade hand om vårt ärende innan i morse i telefon och då reddes det väl ut det här klöddet med adresserna, för vi slapp enskilda samtal och så, hon gick bara igenom papprena och sen va det in med två vittnen när Jocke skrev på.
Skönt att ha det avklarat.
Men en sakreagerade vi båda på och det va att de hade alla uppgifter om Ninni, vikt, längd, ja allt. PLUS att hon kollade med Ninnis födelsevikt och ville "dubbelkolla" när hon blev till vad jag uppfattade det som. För hon frågade vad som va uträknat att Ninni skulle ha vägt om hon kom när hon va beräknad. Ingen aning, vi kom ju aldrig så långt att räkna på det. Sen hade hon en tabell som hon kollade i när hon skulle ha blivit till, för vad Ninni vägde när hon föddes nu och enligt hennes tabell så stämde inte det beräknade datumet riktigt, eller nåt. Nu är ju Ninni för tidigt född men i vanliga fall brukade de väga barnet med för att kolla....HALLÅ!!
Va fan har det för betydelse egentligen?
Vad har de att göra med när exakt Ninni blev till?
Ska de börja fråga vilken ställning barnen blev till i med eller?
Men nu är det färdigt iaf. Jocke är pappa till Ninni på papper nu, när det är inskickat och registrerat vill säga.

Några timmar senare va vi på BVC. Vi berättade för Gun om det på soc och hon reagerade med på det med vikttabellen och så. Vikten kan ju variera så pass, så nån tabell som ska avgöra kan man ju inte lita på.
I alla fall. Ninni växer kanon, hon väger lite över 2900 nu och är 48,5 lång. Finfina tösen :)

Sen bar det hem, Jocke gjorde mat och vi blev sååå mätta. Det va ju bara så gott, köttfärs och mackaroner :)
Lite chill och sen stack vi ner till Russi och Andreas. De håller på att renovera och det kommer bli skitfint! Mamma va med där och vi fikade på paj, kakor och kaffe. Sen fick en jättemassa fina kläder av dem och mamma till Ninni.
Tack så jätte mycket!!!!
Jag fick lite kläder av syster som hon inte använder längre med. Tack tack!!

Nu vänter jag på att en pokerturnering ska börja, det börljar en lite senare med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0