BVC

Idag va vi på BVC, Ninni väger 2720gr nu. Stora tösen :)
Men det va först lite knas med besöket...jag sa till Jocke när han frågade vilken tid vi skulle va där att det va kl 10.
Så vi stack dit, satt och väntade tills klockan nästan blev 10.20, sen gick vi. Har vi en tid bokad klockan 10, ska vi inte behöva sitta där och glo, när det är tvärt om, när det man själv inte kan komma eller nåt när det gäller läkare och så, då ska man minsann avboka i tid, annars får man betala ändå.
Så vi körde igen. Stack upp till Johnny och Ann och tog en kopp kaffe.
Då ringde hon ifrån BVC till Jockes telefon och sa att hon började bli lite orolig för att vi inte kommit än.
Jocke sa som det va och förklarade.
Men...jag hade sett fel tid. Vi skulle va där klockan 10.30.
Döh, dumme jag.
Vi kunde komma direkt om vi ville, hon erbjöd sig att komma hem till oss med, men vi tog oss dit ist.
Ja, besöket blev ju av iaf och allt är bra med Ninni. Jag frågade om amningen med. Det är så att Ninni är väldigt glad för att ligga vid bröstet och igår kväll åt hon så hon höll på att spricka. Hon hade magknip och det va kräk till höger och vänster.
Jag avbröt amningen innan idag när hon verkade va nöjd och det frågade jag om det va ok att jag fortsätter med, så att Ninni slipper ha ont och så när hon ätit, men jag vill ju inte att hon ska få i sig för lite mea heller.
Det va inga problem, sköterskan...ja, Gun är det hon heter, tyckte det va bra och jag kunde fortsätta med det.
Vad Gun sa, så tyckte hon det lät som Ninni är en suttare, att hon helt enkelt tycker om att ligga vid bröstet och sutta även när hon blivit mätt och då får hon ändå i sig mer mat. Det stämmer, för hon suttar gärna, men nappen tar hon inte längre. Vi misstänker att hon kommer ta tummen, för hon suttar på sin hand när hon får tag i den. Får se vad det blir av det hela.
Sen hörde vi med henne när vi kan börja träna att mata Ninni med flaska. Att Jocke kanske skulle kunna ta ett av Ninnis mål på nätterna så att jag kan få sova lite fler timmar i sträck.
Gun förklarade att vilken månad vi än börjar med detta så finns risken att Ninni sen kanske inte vill ta bröstet igen, att det blir knas på det sättet. Det  vill vi ju inte!!
Så det skulle vi ha som en nödlösning då ist, ifall jag absolut inte orkar med amingen. Men det vet jag att jag kommer göra, för jag vill inte sluta amma för tidigt. Jag har min lilla hörna i soffan där jag lagt upp kuddar, så där är mysigt och mjukt och jag sitter där och halvsover tom ibland på nätterna. Men jag vet att jag sitter så pass att jag inte kan kasa ner med armarna ifall jag slummrar till så lillsnäckan skulle rulla ner i soffan.

Japp, så så va det med det besöket, vi har tid till Neo nästa vecka för uppföljning så vi bokade ingen ny tid då på BVC, utan ist veckan efter och veckan efter det har vi första läkarbesöket på BVC.

Men över lag så är allt bra med Ninni, hon växer bra och vi ser mer och mer av utvecklingen. Hon fokuserar blicken och är mer vaken och med.
Tyvärr har jag ju inga batterier till kameran, vilket jag inte alls är lycklig över, för jag missar så många foto jag skulle kunna ta på snuttan...HA, det ska jag önska mig i pressent! :)

Nu ska vi mysa och titta på film :)


Hmm, jag ska göra en önskelista.




Kommentarer
Postat av: Annica

dessa sköterskor och nappar! klrt de tar tutten igen efter flaskan fråga vilken mamma som hellst! vi har gett flaska och tutte sen lillan var tre dagar och hon har haft napp sedan dag ett! Hon föredrar fortfarnde tutten framför flaskan och hon är en suttare hon med! nappen tar de lättare när de får "swing" på det, lillan tog med tummen innan :)

2009-02-13 @ 11:14:49
Postat av: jennie xhemajli

har också haft gun till båda mina barn...de kör sina regler på bvc, jag följde det till första barnet, men andra gjorde jag som jag VILLE. va inte rädd för att pröva er fram..kram jennie

2009-02-13 @ 11:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0