Tjena...

Ja det har väl inte varit hyperaktivt här av mig nu, men jag har faktiskt inte orkat. Så är det väl ibland.
Det har varit något nästan varje dag denna veckan, kalas dag efter dag tycker jag. I torsdags va farmor och farfar här och firade Ninni, i fredags va moster Russi och Andreas här och grattade henne och på måndag kommer farbror Conny med familj....så det har blivit en del.
Det va hennes första födelsedag och därför har vi stått ut med det hela för hennes skull, men från och med nästa år så kommer vi ha en dag då vi har ett stort kalas för henne istället för alla dessa, och kan inte folk den dagen så får det va så. Tänker inte hålla på hur många dagar som helst för att folk inte kan komma just den dagen vi sagt (eller rättare sagt de två dagar vi hade bokat från början egentligen nu).

Nåja, vi och speciellt Ninni såklart är supernöjda ändå och tack igen alla som gjort hennes 1-årsdag så kanon!!!

Igår va jag själv hemma nån timmar, Ninni va hos mormor och Jocke jobbade. Mormor blir så glad när Ninni ska sova där och hon frågar alltid om hon inte kan komma även om jag inte ska jobba. Varför inte =)
Så jag bara satt här och tog det chill, fixade lite med foto och så. Skönt faktiskt.

I natt sov vi inget alls...Micke kom hit och vi satt och snackade och kollade på läskiga klipp på Youtube och sen va det UFC-galan klockan 4  i morse. Egentligen hade vi ju tänkt sova innan men bidde inget med det. Vid halv 6 gav vi upp, eller jag gav upp. Mina ögon pallade verkligen inte hålla sig öppna mer, men vi fick iaf sett matchen vi såg mest fram emot och vilken K.O Frank Mir gjorde. Shit!!! Toppen =)

Idag har jag och Ninni varit på pizzerian ett tag när vi lämnade Jocke. Jag gjorde pannkakor och som Ninni åt! =)
Sen när vi körde hem rastade vi hundarna lite och sen handlade vi lite mer julpynt, så lite mer juligt är det här hemma nu. Snart ska vi ut och hugga gran!! =)

Nu ska jag vila lite innan Jocke kommer hem....är lite trött av nån anledning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0