Bidde inget

Ja, jag va på väg att blogga men det blev bara inte av. Kom så långt att jag hade loggat in, men sen kom annat emellan.

Idag va vi uppe på BVC och det va vaccinationsdax för Ninni och läkarkontroll. Läkaren hade träffat Ninni redan när hon va 6 veckor gammal. Han hade redan då noterat i papperna att Ninni klarade sig finfint trots att hon föddes i vecka 30 och efter att han träffat henne idag, kollat hennes papper och hört vad hon kan och gör så tyckte han att allt lät hur bra som helst fortfarande =)
Sen va det sprutorna. Men det gick faktiskt jättebra, hon blev lite ledsen men det gick över fort när vi tittade på all snö som föll utanflr fönstret =)
Hon har planat lite igen med vikten, men det va ingen fara. Hon har ju blivit mer och mer aktiv nu när hon börjat gå och så. Vi ska bara lägga till lite mer fett helt enkelt =)
Hon väger 7895 oc är 71,5 lång.

Sen idag har vi inte gjort så mycket, jag har fått vila lite och vi har ätit Jockes mumsiga stek till middag ida =) mmm=)

Nu ska jag spela  golf med Jocke, James och pappa har varit här och spelat med och vi har druckit glögg, men de  har gått hem nu.
Vi får höras imorgon igen.



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

oj vad lite hon väger jämfört med Liam, han har nog sprängt 10 kg gränsen nu. men det kanske inte är så konstigt eftersom hon är för tidigt född. hihi

2009-12-17 @ 22:21:02
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0