Ultraljudet!

Så spänd jag va. Började bra med att jag gick ifrån mina papper jag lagt på bordet brevid mig i väntrummet, så jag fick skutta tillbaka och hämta dem...
Men sen va det bara att inta plats och få klet på magen!
Hon kikade lite och sen fick vi med hänga med på allt hon såg.  SÅ COOLT!!! Där va den lille krabaten! En cool liten en med, startade med att göra en volt! Vi såg jättebra och hon berättad vad allt va och sen mätte hon. Allt såg bra ut och alla mått va bra. Men enligt uträkning idag så är BF den 16 februari. Det är mer än 7 dagars skillnad än vad vi fått beräknat innan, så vi ska in igen om 2-3 veckor och mäta igen, så är de väl mer säkra då. Sen frågade jag om hon kunde se om det va en flicka eller pojke. Men hon hade svårt att se det nu så hon ville att vi väntade med att kolla det tills nästa gång....nu får vi alltså vänta 2-3 veckor till. Hmm. Men glad för allt va bra, han/hon va livlig och va i full fart!
Sååå coolt!
Fick faktiskt svälja ett par gånger när jag kände att små tårar va på väg. Nu blev det ju liksom mer verligt, där är en liten liten människa där, vårt barn som ska komma sen. Bo här med oss. Kalla oss pappa och mamma. Wow.
Tog foto med kameran av de bilder vi fic, går att ganska bra iaf :)




Hihi, en profilbild :)






Här är kullerbyttan på G :)



Nu ska jag till jobb...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0