Ultrajlud :)

Idag ska vi på ultrljud igen!! Sååå roligt det ska bli då!! Önskar att man kunde haft en sån apparat hemma med :)
Jag hade nog inte gjort mycket annat än att kolla in den lille krabaten hela tiden :)
Allt va ju hur bra som helst förra gången och jag tror allt är lika bra nu med. Förhoppningsvis kan vi börja säga hon eller han till den lille efter idag, det ska va det första jag ska säga till henne, att hon ska spana in om det blir en Sigge eller Ninni. Kanske kan få fler bilder med :)
Jocke låg och mös med magen igår, det va gympaövningar där inne och det märktes tydligt. :) Så mysigt, om onget annat så ligger han alltid och håller om magen varje kväll och bytar jag om så säger han alltid hej till magen. inte så konstigt kanske, för den är det första man ser nu, hihi :)
Kl 13 ska jag hämta Jocke från jobb, då bär det av, sen är han ledig resten av dagen, vilken toppendag säger jag bara!!

Igår blev det blandad kompott av sysselsättning. Svärmor ringde efter frukosten och undrade vad gjorde som låg i soffan när jag skulle skura element :) Hade prcis ätit och sen...blev det ändå inga element. MEN, när jag höll på i köket med disken blev det köksluckorna ist, skurat och torkat dem, så det är ju en sak avklarad iaf :)
Det slog oss igår, vi flyttar om bara en månad! Haha, så skönt!!
Vi fick kontrakten igår plus att de va så vänliga nog att skicka två första betalningsavierna med. Så snällt. Påminn oss gärna om att vi står med två månaders dubbla hyror. Blä!! Men det ska gå, får leva lite snålare bara, men det är ju för ett gott syfte så!
Sen va jag nere på La Cafè och tog en fika med Tjitchoos, hon hade varit här och fixat med bilen, så en fika satt fint :)
Alex hämtade jag vid 4, vi gick ner och handlade och jag lagade mat medans han tittade på film. Han är så go den killen. Det första han sa till mig när jag hämtade honom va "Du börjar bli tjock om magen nu Anna". Ett litet smile över hans läppar och en snegling på magen. Jag berättade att vi skulle på ultraljud idag och han tyckte det va såååå coolt att vi skulle se bebisen och ännu coolare va det när jag berättade att vi hade bilder hemma han skulle få se. Den lille skiten hade inga problem men att se var huvudet va och allt, mycket bättre än vissa blivade pappor ska jag säga...haha.

Sen ska vi iväg på dop, i november tror jag det va, Jockes kusin har fått en dotter. Ska bli roligt att få träffa en samlad släkt och det visade sig ju att jag vet vem hans kusin är :)
Svärmor, se nu till at fjäska för kollegerna eller få ledigt på något vis, hade varit roligt om vi kunnat åka dit allihopa!

Nu ska jag sätta på kaffe, diska upp och äta frukost. Vill bara att tiden ska gå fort...fram tills kl 13 iaf, sen får den gå hur sakta den vill om det skulle behövas, hela eftermiddagen med Jocke...mys :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0