Torsdag...

Jahapp, då va det helt plötsligt torsdag. Jag ska jobba idag och imorgon...sen är jag LEDIG!!! Ha ha!
Vilken kanonvecka...vi ska på ultraljud imorgon och det är även sista dagen jag jobbar. Nice!
Ja, då får vi förhoppningsvis se vsd det är för en liten bus som ligger i magen. Om det är en liten Sigge eller inte. Det här med namn är minsann inte så lätt. Sigge kom ju som en liten grej och nu har vi båda fastnat för det namnet.
Det är lite olika resktioner vi får när vi säger att vi vill döpa vår son till Sigge. Men halle da, lyssna på alla andra konstiga hittepånamn som finns. Hallon och Blåbär. Är det bättre eller? Det är frukt. Ksa man döpa sitt barm till Gurka eller Fetaost snart eller?
Sigge finns. Japp, det är väl mera ett smeknamn, men ändå. Han kommer ju iaf inte gå runt och heta samma sak som en frukt eller grönsak. Eller Batman, som visst skulle gå igenom nu. Hade man kunnat ta precis vad som bland seriefigurer eller nåt hade ju Spiderpig varit collt. Har man en egen sång med :)
Nåja, om det blir en pojke är det ju inte säkert att det är en liten Sigge heller, så vi får kanske ta tag i det här med namn lite mer, ha något backup namn, eller så löser det sig när man ser honom.
Sen flicknamn. Jag kan inte komma på ett enda. Jag har hört Jocke nämna Jenny ett par gånger. Men vet inte om han heller är så säker.
Men jag har jättesvårt för att komma på nåt. Jag vill inte ha något jättevanigt namn, men det ploppar ändå inte upp nåt.
Förslag mottages gärna!

Igår slutade Jocke tidigare, så skönt att få hem honom innan den vanliga tiden. Vi va och hälsade på gamla vänner till Jocke och det visade sig att jag jobbat ihop med Madde, frugan i huset. Det va trevligt, kaffe och pladder :)
Sen såg vi en film som inte va så bra, Whisper. Nope, ingen höjdare.
Till filmen hade vi köpt lite kvällsmat. Något som varken jag eller Jocke ätit i år....nämligen kräftor!
Så det mumsade vi på med rostade mackor och Pucko :)
Litta myskväll :)








Jo, jag köpte munkorg till Atlas igår med. Inte poppis att ha på sig, men så går det om man inte sköter sig...får se hur länge den håller. Bara att uppgradera isf, ska få pli på den lille skiten. Han har fått så många chanser nu så jag tappat räkningen, så han får tycka det är hur hemskt som helst. Nu är det nog.

Nej minsann, nu kurrar magen...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0