The Mood

Japp det kom, the mood...hihi

Att emellanåt sitta och stirra på en vit och helt tom duk kan kännas lite meningslöst ska jag säga. Men sen kom det, en bild i huvudet av vad det skulle va på den empty saken som bara va.
Det blev en start, en grund till något som kommer att bli. Hur det kommer bli till slut, hur den egentligen kommer se ut, det vet jag inte riktigt än, det kommer sen.
Jag vill kunna handla upp lite ramar och färdiguppspända gukar av olika sla så att jag kan göra olika grunder och även färdiga biler jag har i huvudet.
När väl grunden är klar, så får det stå och torka och sen fortsätter man bara när man ser något nytt just till den tavlan.
Detta va roligt ska jag säga. Fick moodet, satte på rock och sen va jag igång. Försvann snabbt till min egen lilla värld, hela känslan när jag va uppe i allt va intensiv på något vis.
Har så många saker i huvudet, en del enkla saker som nästan bara är en färg och en del helt konstiga, som på ett sätt inte riktigt går ihop, men ändå gör det. Svårt att förklara.
Men som Jocke sa till mig, att när det gäller konst ska man inte va rädd för att prova och misslyckas. det kan va det man tror är misslyckandet som gör hela tavlan perfekt.
Sen är där ju ingen regal om hur en tavla ska se ut, så med alla konstigheter jag har i skallen så komer det nog sluta med någon som alla hatar och älskar.
Oj, vad glad jag är över detta. Jag har kommit till det (tack för att du påpekade det Mange) att konst är olika för alla. Och vad jag själv kan tolka av vad jag har för idèer, så jag själv massa olika syner på konst själv.

Men nu har jag inte tid med detta längre, för snart ska jag iväg och jobba. Jag tänker skita i att dammsuga idag, Jocke ska ändå iväg och hjälpa Jörgen och den stunden vi är vakna ikväll får vi stå ut med skiten på golvet. Det tar jag hand om imorgon. Minsann.

Nåja, här kommer de första penseldragen.....hihi





All färg har inte torkat än, så det kan se lite konstigt ut.



Nå, där är den. Hihihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0