Snörvel

Hekgen va bra. Så skönt att få va ledig. Två kanondagar med mitt hjärta, önskar de kunde va lite fler bara...
I lördags tog vi en liten tur in till Malmö och sen Burlöv Center. Jag fick två nya pannåer, så jag kan fortsätta med nya tavlor och hundarna fick nya halsband med nametags och nya koppel. Det va inte billigt, men vi lär ju inte behöva köpa nya till med på väldigt länge. Kvalitèt och asgrymma. Ska ta bild på dem sen så ska ni få se våra bad-as-doggs!!
Haha, just det. Vi va en runda inne på Biltema och Jocke provade ett par handskar. Först provade han ett par som va helt för små och jag tog fram ett annat par. När Jocke då tog på sig dem fick jag fram det braiga uttrycket (OBS jag hörde mig själv mitt i meningen) "Kolla, den sitter ju som handen i handsken!"
Jag började asgarva, hörde mig själv säga detta på det fiffiga sättet när Jocke står och provar handsken. Jocke började med skratta, men mer åt mig, för att jag själv tyckte det va så jäkla roligt. Shit, jag kan börja skratta åt det bara jag tänker på det. Bra att man är lättroad och kan roa sig själv :)
I söndags va vi en sväng hos Jockes far, drack lite kaffe och tjattrade. Det va fint väder och varmt i solen. Atlas blev så till sig av alla barn och allt folk så han levererade en liten tolle på mattan. He, sorry.
Sen tog vi det bara lugnt, min näsa började bega igen frammåt kvällen och Jocke började med känna av en liten förkyldning, så vi bänkade oss i soffan och kollade på The Three Amigos Outrageous och Pablo Fransisco. Så mycket har vi inte skrattat på länge. Shit va roliga de är. De är hur grymma som helst! Speciellt Achmed The Dead Terrorist med Jeff Dunham. "Silece. I kill you"  Haha, såååå rolig.
Men...jag har åkt på en förkyldning med. Tur att man har en underbar man som serverat mig varmt honungavatten :)
Jag har legat nerbäddad hela dagen och kommer nog inte göra mycket mer än så. Skulle iväg och handla med mamma, men ska höra om vi kan ta det imorgon ist.
Jag ska ut med hundarna nu och sen ska jag krypa ner i soffan igen och se om jag ska läsa lite mer ur boken jag fick av Jocke, Mias Systrar. Jag har läst de andra böckerna, kanonbra!
Kanske ska måla lite med, om hjärnan pallar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0