Såja, skisserna.

Har kommit hem igen, va och åt frukost hos mamma och tjattrade lite. Skönt att sitta och slappa lite hos henne, det va ett tag sen. Sen gick jag och Atlas en runda och sen fick han springa lös bakom kyrkan. Vi kastade pinnar och sen fick han hoppa efter pinnen, det tyckte han va jätteroligt. Han hoppas högt killen!!!
Nu är vi hemma och jag ska städa undan lite innan jag börjar med maten. Sen ska jag hämta Alex och lämna honom hos mamma, så slipper hon traska den biten.

Har tagit foto på mina skissteckningar...så nu får ni se dem. En del är som sagt inte så barnvänliga, men jag måste faktiskt säga att det är mycket roligare och lättare att rita kvinnor än män, så de så.
Just det, ska ringa hon som säljer ut en massa saker innan jag glämmer det igen, vänta....
YEHY!!!! Hon svarade och jag ska ner till henne på måndag förmiddag!!! Hon hade två golvstaffli kvar, ett som va lite "finare" som hon ville ha typ 450 för och ett billigare. Bad henne att lägga undan det som va billigare, jag är ju liksom inget proffs, så jag vill inte slänga för mycket pengar på det än, bättre att uppgradera sig sen isf. Sen hade hon färger och lite duk kvar. Synd bara att hon inte hade kvar de färdiguppspända dukarna, kan jag nog hitta till bra pris nån annanstans.
Hon skulle hels vilja bli av med hela lagret, men annars va allt till halva priset. Kanon ju! :)
Så nästa vecka sätter jag igång med målandet!! Lite spännande faktiskt, lite pirr i magen, se hur jag klarar det :)

Pratade just med Jocke, han sa att jag skulle ju kunna lägga ut målningarna sen på Tradera. Det hade ju faktiskt varit hur roligt som hels. Tänk om någon skulle vilja köpa dem. Om inget annat, som jag sa till Jocke, att få in lite av pengarna man lägger ner på det hela. Hihi.

Nåja, här kommer mina skisser, sen får jag börja här hemma.





Uppe till högerär den första jag gjorde, har haft den bilden i tankarna ett tag.
Den som är underst är bara en massa småkladd och av den kom den uppe till vänster till.






Till vänster, tja ett hjärta med vingar, en sån teckning man kan utveckla mer om man vill det.
Till höger en smabbskiss av öar, absolut inte klar och vet faktiskt inte om jag kommer jobba mer på den






Sist de mer barnförbjudna. Först gjorde jag den till höger, sen den till vänster. Första gången jag gjort färdigt såna bilder och visst behöver man öva. (Hihi, såg nu att hon som står med ryggen till, hennes ena höft är lite större än den andra, men va tusan)





Japp, här är dom, kommer fler sen med all säkerhet. Ska göra lite i kol med, för det fick jag med i det startset jag köpte.





Kommentarer
Postat av: Svärmor

Du är riktigt duktig på det där,tänk om man hade haft sådana talanger ändå.

2008-09-03 @ 16:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0