Morgon med musik

Vaknade när Jocke väckte mig, lite seg va jag allt, men det rättade till sig. Sen kom Jocke på en låt han ville höra, så musik sattes igång. Som han sa, det va länge sen vi lyssnade på mysik på morgonen. Det va riktigt nice. Jag vaknade till ordentligt och kände att jag skulle nog kunna sätta igång dagen direkt. Inte illa. Så jag funderar på om jag ska ta och damsuga och tvätta golvet nu. Blir jag nannig i ögonen sen, kan jag ju alltid vila en stund innan jag åker till jobb.

Igår va vi och hälsade på Mange i hans nya lägenhet :) Han har kommit tillbaka!!!! Skönt att ha honom hemma igen. Du Mange, det är bara att erkänna (ja, du vet vad, spela inte dum), för kommer du inte göra det för Jocke eller mig innan nästa helg så kommer jag ta det för givet helt öppet med!!! Det gör jag lite redan nu, men BARA SÄG DET!!

Vi tittade på Idol igår, det har ju börjat! Sååå kul att se hur folk gör bort sig, att en blivande musiklärare inte kan sjunga, det är ju så pinsamt!! Ingen bra merit för henne att Idoljuryn ifrågasatte henne...
Där va två, tre stycken jag fastnade för direkt, speciellt han som en hade tipsat Idol om, han som spelade gitarr och sjöng sin egen låt (den vill jag ha) och hon som jobbade som bartender/servitris. Vilken röst hon hade!! Jag ville först inte se när hon sa att hon skulle sjunga en låt av Janis Joplin. De som gör det brukar försöka imitera hennes röst för mycket så att det bara låter som en halvdöd kråka. Men denna tjejen försökte liksom inte för mycket, hon hade en jäkla röst och kunde få till lite lagom heshet, som nästan bara kunde antydas men som passade henne kanon.
Längtar till de ska ner till Malmö, nästan alltid någon man känner igen som är med.

Snart har vi hela veckan full med nån serie som vi följer. Kommer fler nu till hösten, men det värsta är att jag tror att Dexter kommer ha uppehåll nu över vintern...skit!

Nej minsann, nu ska jag fixa en maskin tvätt och sen äta frukost, så blir det städning sen efter det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0