KOLLA IN!!!

Jag körde ner och köpte staffi och liknande bladguld, sen körde jag inom Pema och kollade läget med, vad de har för utbud. Jag hittde en bred pensel och en duk till. Skoja att jag känner mig laddad nu att börja!! Synd bara att det inte är så mycket tid kvar att hålla på med detta, sen jobbar jag i morgon med. Får nog strunta i det idag, förmiddagen imorgon är där nog tid till att påbörja det hela.
Tiden har sprungit iväg med bankärende, sen har jag varit hos mamma, handlat och handlat igen och sen rastat av Atlas lite. Så nu blir det att förbereda maten för Jocke slutar om en timme.
Ska hämta lite blommor hos mamma sen med, jag kunde inte bära mer, hade redan en hund och fick gå två gånger när jag kom hem.
Jag köpte en blomma med idag, en liten palm. Jocke ville ha en, det är vår lilla kärlekspalm (hihi) som ska växa och bli jättestor. Om inte Atlas äter upp den vill säga...




Kolla in!!!





Laddat och klart!!


Fint va, nu är jag redo. Ni kan ju tänka er hur glad jag är på en skala!!! Detta är mitt, som jag ska ha för att jag ska börja måla!!!
Coolt!





Den nye palmen, det fick bli en ny kruka med och lite stenar :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0