Jobbtajm igen...

Nu har jag varit ledig i fem dagar, rena minisemestern. Man blir snabbt bortskämmd när man får vara ledig. Jag är inte alls på hugget för jobb. Mycket av det beror på förkyldningen, jag är hängig och tung i kroppen och huvudet. Näsan håller fortfarande på och hostan sitter i. Vill bli av med detta nu. Är så drygt att jobba när man mår såhär, tiden är så seg och inget känns kul.
Men vad ska man göra, det är bara att bita ihop, det blir bättre nån dag.
Sen har Jocke åkt på det hela ordentligt nu med. Han mår inte alls bra och det märks på honom. Men han kämpar på han med.
Atlas är med honom på jobb idag. Killen har blivit stor och får följa med pappa på jobb!! :)
Han har suttit ett par dagar nu vid dörren och tittat när Jocke har åkt iväg. Bara suttit där och stirrat, tittat lita på mig och sen lagt sig i hallen med koll mot dörren. Sen hör han direkt när det är Jocke som kör in på parkeringen, han blir så glad och stirrig.
Igår när Jocke va på väg hem och inte hade så långt kvar sick jag ut med dem, så de fick göra sitt och för at möta Jocke. Atlas sprang raka vägen ner, hade redan hört att han hade kommit. Så fort jag öppnade dörren sprang han till parkeringen för att leta efter honom. Men Jocke hade satt sig i hörnet och ingen av hundarna såg honom. Men sen hittade Tisha honom och sen tog det inte lång tid innan Atlas va där.
Sötekillen, det är pappas påg det. Blir så glad när man säger att pappa snatr ska komma, då är han redo direkt!

Jag gjorde ju kycklingsoppa. Det blev faktiskt jättebra. Jocke tyckte mycke om den. Bra :)
Sen va det inte mycket med oss, innan klockan va halv elva sov Jocke och det tog inte lång tid innan jag stängde tittorna jag med. Men sen vaknade jag lite över 12. Suck, kände mig pigg. Men som tur är så dröjde det inte jättelänge innan jag somnade igen.

Hmm, jo det blev ju inget morgonkaffe idag. För jag tog sönder kannan igår när jag skulle diska den...en sprick hela vägen överkanten och ner under kannan. Suck...ska se om Salle har kvar den gamle kaffekokaren på pizzerian. Så kan vi låna den sålänge.
Vi ska spara till en MoccaMaster, de är grymma, men kostar lite. Grymma!!

Nu ska jag dricka min dagliga dos honungsvatten och hoppas på att det får mig att må lite bättre.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0