Här händer det grejer!

Slappat lite på soffan, blivit av med det mesta av snoret i näsan så jag kan andas, tills ikväll iaf :)
Sen började jag måla, jag målade lite igår och det är fortsättning idag. Ska ta ett nytt foto sen.

Ja, nog om det. Jag pratade med Jocke, vi har funderat på att måla om lite här, men när Jocke ringde hyresvärden så slutade det med att vi ska säga upp lägenheten ist.
Vi fick inte måla en fondvägg (mörk), för det blir enligt surkärringen inte fint i vid kanterna. Inte heller om man jobbat som målare. Man måste vara riktigt PROFFS  för att klara detta. Suck, hon ska helst ha ett jobb där ingen behöver se eller prata med henne...
Så vi började ringa runt och Jocke hittade ett hus med 4 lediga lägeheter här i Hörby. Det blir inte billigare, snarare tvärtom, med då blir det ett rum mer och hiss och en balkong om inte kanske en uteplats :) Får se, ska iväg och titta på dem.

Sen fick vi den nya tiden till ultrljudet!! Den 30 september kl 13.30!!! Hihi, då ska vi få se vår lille krabat igen och förhoppningsvis få reda på om det blir en flicka eller pojke!
Vi har funderat på flilcknamn. Det är svårt. Men 3 alternativ har vi som vi fastnat för på något vis. Det är Ninni. Sen Dali, men folk kommer säkert koppla det till Dali Lama. Suck. Sen ett fint förslag vi fått, Chackline,  som jag isf skulle vilja stava Jacqueline, för det gör det hela mer ovanligt. Men då skulle hon säkert bli kallad för Chacke/Chacki.
Visst, smeknamn är fint och inget fel, jag säger alltid Jocke ju ist för Joachim.
Summa sumarum. Vi har förslag men vet inte riktigt, lutar åt Ninni, så får vi se om det är en Ninni när hon kommer ut om det blir en flicka.

Sen. Dagens andra stora sak! Jocke har blivit erbjuden sponsring i poker! Hur jäkla coolt är inte det då! Hallå! Jag fick gåshud och skulle nästan kunna färlla en liten tår. Det är han som äger klubben Jocke spelar på och en annan kanonspelare som sa till honom att de ville sponsra honom för att ha möjlighet att vinna biljett till Helsingör i helgen, där det är Nordiskt mästerskap. De tycker han spelar så bra och det är turnering ikväll för att ha chans att få en biljett dit! Ascoolt, är så stolt över honom!
Jag ska följa med. Det är en av våra annars lediga kvällar ihop, så då kan jag hänga med dit ist. Stötta och kolla läget. Har inte varit där innan. Tar med min bok och myser till mig i nån stol med kanske en kopp te. Det är mysigt. Coolt att få träffa de spelarna med :)

Nej, nu har det förvunnit en massa tid åt telefonen, nu vill jag fortsätta måla innan jag ska iväg och handla.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0