Halva veckan gått

Tiden bara springer iväg. Det är onsdag idag och imorgon är det dags att jobba igen. Tjoff så springer dagarna och innan man vet ordeet av det så är månaden som precis började slut.
Igår fick vi ju reda på att vi fick lägenheten!!!!
Vi ska flytta! Till en trea med balkong! Hur nice är inte det!
Flyttning i sig är väl aldrig så spännande, men vi ser fram emot detta båda två och det underlättar ju en hel del. Så om typ en till två månader så har vi ett nytt hem :)

Jag har börjat med en ny talva, jag gör faktiskt den till pappa. Han fyllde år igår och det är så svårt att komma på en bra present till honom, så då tänkte jag at han säkert kan bli glad för något jag gjort till honom. Han är iväg och jobbar i veckorna och i helgen skulle han inte va hemma, så vi får se om det kan bli en kopp kaffe nästa helg igen, så får han få tavlan då.
Henkes tavla får vänta lite, det är speciell färg jag måste få till för att det ska bli riktigt bra, så jag ska forska lite om det och se vad jag kan få fram.

Idag ska jag iväg och handla med mamma, vi ska nog köra till Citygross en sväng, hon har inte varit där sedan det blev Citygross och sen kommer vi iaf bort en stund ifrån Hörby.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och se om jag fortsätter med tavlan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0