Dagen går fort

Honungsvattnet fick vänta, jag satte på vattenkokaren, men under tiden tänkte jag fixa en maskin tvätt och där försvann tiden. Jag kastade in en maskin och sen åkte överdraget till resårmadrassen ner i badkaret. Lite stort för att gå in i maskinen. Sen va det bara att börja. Av med duschmunstycket och spola av överdraget, sen fullde jag upp och i med medel. Lättare sagt än gjort att försöka tvätta och få runt allt tyg som blev väldigt tungt och bökigt med allt vatten. Så det fick bli av med byxor och i badkaret. Där stod jag och trampade runt och försökte vända det och ha mig. Kanon. Sen ut med det skitiga vattnat och i med nytt och sjöljmedel. Samma visa en gång till. Sen fyllde jag upp med nytt vatten igen och lät det ligga. För då kände jag att min kropp började säga emot. Jag fixade mitt honungsvatten och kände hur den jäkla febern kom. Blä, helt varm, t.o.m ögonen blev varma. Så jag la mig på soffan och slummrde till en timme. Det hjälpt, tog tempen nu och den ligger på 37,5, sen har jag glömt om man ska lägga till något eller inte. Men jag känner mig piggare iaf :)
Så nu är överdraget klart och väntar på en ledig plats i torktummlaren där den andra tvätten håller på att torka.
Under tiden tänkte jag åka och handla, sen ska jag bara dammsuga för köket har jag redan fixat.
Jocke önskade kycklingsoppa idag. Jag har sldrig gjort det innan. När jag kollade upp olika recept började jag fundera på vad han ville ha för soppa egentilgen, det finns ju massor. Min mamma brukar göra en som blir lite vit/beige aktig och med ris i.
Men som tur är så ville han ha en helt vanlig typ grönsakssoppa med kyckling i. Hehe, tack, känns lite bättre att anta utmaningen med att göra något jag inte gjort innan. :)

Hoppas det kommer bli bra :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0