Nycklar till lägenheten

Vi va ju med när vår nya lägenhet besiktigades och vi fick nycklarna.
Där är en del som behöver göras och besiktningsmannen verkade inte va så mycket emot det, han påpekade själv en del saker.
Spisen är gammal och den store plattan tog tid på sig att bli varm, så vi kan ju hoppas att vi får en nyare. Det knarrar väldigt mycket i köksgolvet, vilket han faktiskt noterade det med. Sen behöver båda badrummen göras vid, för den våtrummstapeten eller vad det heter har släppt i hörnorna och det va en spricka på ett ställe. Mögel vill vi minsann inte ha!!
Måla om får vi med göra, vi skulle bara höra av oss när vi ville göra det så skulle de säga till vaktmästaren :) Sen va det ett fönster i det ena sovrummet som va sönder och det verkade va fler lägenheter som hade problem med det.
Ja, saker och ting tror jag faktiskt kommer hända och det ska bli så skönt.
Vi ska försöka börja flytta dit saker nästa helg ju, men vi behöver ju inte ställa sakerna upp till väggarna, så kan vi måla under tiden. Denna månaden får bli lite rörig med en lägenhet som ska bli inflyttningsbar och en vi ska fixa och lämna. Men det får vi ta om vi vill få det bra :)

Det har varit jätte skönt att jobba mindre timmar idag, helt plötsligt va det dags att städa och köra hem igen, tjohoo!

Just nu sitter Jocke och Micke och spelar poker för pengar som Jocke vann ihop. Han hade fått 100 kr i bonus på en pokersida som han bara kunde avända för att tippa på matcher och sånt. Så det gjorde han och fyrdubblade den hundringen! Det krävdes att man tredubblade bonusen för att man skulle få lov att spela poker för dem och det lyckades han ju med :)

Jag ska sitta här och kolla läget lite, kolla min mail om jag fått svar från en som hade en skinnsoffa. Hittade en trea på blocket för 500 spänn. Litta slliten, den är ju inte ny, men den såg ut att va i rätt bra skick ändå på bilden.

Imorgon är det helt plötsligt lördag igen och halva jobbeveckan för mig tar sin börja och slut :)

Sen börjar en vecka med packa, packa, packa....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0