Nu e de kvällen :)

Japp, då va måndagen snart slut.
Det blev köttbullar...jast det här med hur mycket av varje man ska ha i till mängden köttfärs kom jag sen på att det hade jag ingen aning om...men va tusan, jag brukar lyckas som bäst när jag inte riktigt vet hur jag ska göra och tar allt on a hip. Så i med allt, Jocke ringde mitt i allt ihop med, tur man är kvinna så man kan blanda köttfärssmet och snacka med sitt hjärta samtidigt  ; )  Tack för omtanken kära Tina :), jag kom på innan att smaka smeten får jag absolut inte göra ändå, så en provstekning blev det, i med litta till och sen fick det va bra.
Sen kom Jocke....ryckte snabbt in som provsmakare och de blev snabbt godkända. Ordet "gudomliga" kom tom ur Jockes mun. Då kan jag va nöjd och jag tyckte faktiskt själv att de blev bra och jag växte lite....något en mamma ska kunna göra, det är goda hemmagjorda köttbullar, hihi. Check! :)

Sen blev vi mötta till tusen och klockan fick ställas på en timme :) Hehe, nu har det gått två timmar och jag ska snart på andra halvlek för att väcka Jocke :) Alla i vår lilla familj ligger och sover helt utslagna utom jag just nu. Snarkningar från höger och vänster haha.

Nej, nu är klockan 20.00, dags att väcka de mina små hjärtan :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0