Liv i magen :)

Den senaste tiden har vi båda märkt av mer och mer liv i magen. Det är en sprallig liten tös :)
Just nu håller hon på med nåt, det dunsar och rör sig. Hihi!!
Jocke har ju med känt det ett tag, men igår kväll fick han både känna och se det ordentligt. Jag låg först på sidan och han låg som vanligt och höll sin hand på min mage (mmmm, det är så mysigt) och kände att hon va igång. Då fick jag lägga mig på rygg och Jocke låg nere vid magen och kände och lyssnade. Man kunde tom se hur det putade ut ibland. Coolt!!!!
Det är så mysigt och härligt att se Jockes leende, hur han skiner upp. Jah blir så varm om hjärtat, där ligger han, min man och känner på magen men vårt lilla barn i. Vår lilla tös som vi bara väntar på ska komma till världen. Ibland gycker jag det tar lite för lång tid. Men skönt ändå, det händer ju ändå så mycket mysigt, man växer och blir tjockare, känner hur hon rör sig. Närheten på något konstigt vis med, där ligger hon, i min mage liksom. Hallå! Och närheten när Jocke ligger och ler och håller om oss, ho-ho:ar på henne, "pappas lilla tös" :)
Kan man annat än att le. Nope!

Tänk bara sen när det är dags. Shit. Som jag ser fram emot det.
Men härom dagen, när vi såg en film, så fick jag en liten rysning. Det handlade inte ett dugg om någon förlossning, men hon "blev opererad/snittad" (med en kniv uan bedövning) och hon hade ganska bra inlevelse med smärtan. Som hon lät. Och då susade det förbi i min skalle, vilken smärta hon utsattes för, helvete, tänk på vad jag själv kommer va med om. Tänkte, så där kommer jag med skrika och låta för att jag kommer ha ont, som fan!!! Huga. Ojoj.
Jag hatar sprutor!! Kan knappt lämna blodprov utan att svimma, blir helt varm och snurrig. Men denne kommer väl böna och be om allt som går att få.
Kan jag tänka mig iaf. Kan ju inte säg så mycket, har aldrig fött barn innan. Men att det kommer göra helvetes ont har jag ju räknat med, tänker liksom inte blunda för sanningen.
Men jag har Jocke där och jag kan slå vad om att vi kommer va coolast på stället. Vi tar oss igenom de mest konstiga situationer på vårt eget knas sätt och vi kommer nog hitta på nåt skit där inne med när det är dags.

Nä, nog pratat om det, jag får se till och gör lite nytta med. Har inte blivit mer än disk än...ska ta tvätten nu :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0