Home again

Så, nu har jag och Atlas kommit hem igen. Det märktes på Atlas att det va ett tag sen han gick i byn, massor att titta på och när vi kom ut vid den större vägen kom det ju en del lastbilar...ojojoj vilka stora saker de va...knasen ville nästan gömma sig bakom mig då. Men han är så duktig på att gå i koppel och han blir inte helvild om det kommer andra hundar. Självklart blir han ju nyfiken och skulle gärna få gå och hälsa, men han lyssnar ändå när man säger till honom. Fine pågen :)
Som vanligt så struntade han i både Berit och Zelma när vi kom dit...det första han gör är att springa till Zelmas mat -och vattenskål för att se vad finns att tömma :) Allt ska ätas och drickas upp och det är alltid bäst att gå dit bara sekunderna efter att det är slut, bara för att se om det kanske finns lite till.
Sen va det fullt ös och Zelma blir bara tuffare och tuffare :)
De har stojat och stimmat, bitit sönder pinnar och haft sig. Jag och Berit har snackat och druckit kaffe :)
Tack för idag Berit och Zelma!!

Nu är Atlas trött och halvsover i hallen och jag ska snart börja med maten.
Det blir köttbullar och mackaroner idag. Hemmalagade köttbullar är 100 gånnger bättre än köpta, men jag tycker bara  det är såååå äckligt med att smaka av smeten att jag nästan aldrig gör det. Men jag får bara steka en liten bit och smaka den. Rått kött, blä!

Så, jag får ta tag i det hela och göra något iaf, annars blir jag nog helt slö...






Kommentarer
Postat av: Svärmor

tack själv för idag,Zelma ligger halvdöd efter dagens bravader med Atte.

2008-10-20 @ 17:22:52
Postat av: Tinakusin

Du ska absolut inte äta rått kött när du e gravid! Så klart du måste steka först. Hoppas du mår bra annars. Själv har jag en liten gnällfis här idag, Lovisa har fått sin andra spruta och är inte alls på humör =( Hälsa min käre kusin o krama honom från mig.

2008-10-20 @ 17:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0