Fisketur

Efter att vi suttit och degat vid datorerna en bra stund så körde vi iväg och fiskade.
När vi kom fram så försvann lite av mysfaktorn, för där va ganska mycket folk, men vi samlade ihop hund och fiske sakerna och tog en tur runt dammen ändå, där finns ganska många bryggor.
Atlas han va helt till sig och va hur sprallig som helst, golle hund.
Vi hittade en ledig brygga och Jocke gick ut och började kasta. Atlas dampade vidare och ville helst av allt få lov att gå ut till Jocke....Pappsen gjorde ju det som såg så roligt ut, kastade något och det plaskade i vattnet :)
Sen blev det klart och bevisat, Atlas har blivit för stark för mig...det kom en man som gick förbi och Atlas, som i vanliga fall brukar va duktig och stanna sittande brevid en, han fick för sig att skulle inte alls sitta fint utan började dra i kopplet. Ojämn mark och en stark hund....han kom inte iväg dit han ville, men han tog några steg. Jocke kom och tog honom och mannen gick förbi. Det va ingen fara med situationen, Atlas ville bara hälsa och mannen såg att han är valp och förstod.
Men ändå. Doggen är inte ett år än och vill han så kan han dra iväg med mig. Å andra sidan är han inne i nån övergångsperiod nu från att bli av med det riktigt valpiga misstänker vi, för han testar oss ordentligt och är allmänt gollig i huvudet nu. Blir han inte lugn igen och går tillbaka till att lyssna, får det bara bli en lydnadskurs. Men tror faktiskt han kommer skärpa sig igen när han tastat klart var alla gränser går.
Det här med övergång och hans beteende kom att bli ännu klarare när vi sen gick från en brygga till en annan....håll i er...Atlas lyfte på benet när han kissade!!!!!!
Vår lille påg börjar bli Stor!
Båda jag och Jocke bara tittade på honom och på varandra och bara log. Där står vår lille knas kille och lyfter på benet, han är på väg att bli litta mer karl!
Det va ett lite rörande ögonblick och skoja vi bliev stolta då!
Sen va det fototajm, jag bara måste ha kort på far och son efter denna början till vuxenlivet, mammas och pappas påg blir stor :)
Nåja, vi knallade vidare och Jocke kastade lite till innan vi körde hem.
Nån fisk blev det inte, lite fel utrustning, men det va skönt och mysigt att få komma ut lite.

Vi stannade till på Citygross och handlade till middagen som vi precis har ätit. Det blev lite plockemat bestående av prinskorvar, köttbullar, ägg, fanskbröd och varm bojboj. Namnam....och mys mys, för Jocke tände en massa ljus i storarummet och gjorde fint :)

Nu sitter vi här mätta och tar det lugnt, ska kolla lite Tv innan det är dags för en poker freeroll.

Jag kom ihåg att ta med mig kameran idag, så hör kommer tom lite bilder :)




Jocke kastar på :)






Tonårskillen nyfiken på vad pappa gör






Efter dagens stora ögonblick :)






Det är fint vid sjön...






Växt litta snett :)



Nu är det soffan... :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0