Arbetsdagarna tar sin början

Ja, då va det torsdag och det är dags att påbörja sin arbetsvecka.
Det blev inte en toppen start av dagen, men man kan bara göra den bättre och det ska den minnsan bli med.
Hade bara tänkt ta det lugnt nu innan jag börjar jobba, fixa lite tvätt varvat med att hänga i soffan.

Mamma ringde sen igår och frågade om hon kunde få ta den andra tavlan med, den med en stor blomma, så vi ska kolla nästa vecka hur den passar in i hennes kök :)

För undran ifall det går att beställa tavlor. Självklart. Jag kommer göra fler som jag lägger ut och är det någon som är intresserad av någon av dem så är det bara att säga till. Vill man ha någon liknande, annat mått eller har en önskan om något speciell så bara säg ifrån. Beställningar mottages gärna. Bara roligt :)

Slog mig igår att det är inte mer än ca 4 månader kvar tills vi ska bli föräldrar! Det är inte så länge det och inte med tanke på hur fort tiden går och vad vi har framför oss under de månader som är kvar. Vi ska väl börja ta tag i att börja packa ner saker vi inte använder så mycket snart och sen är det hela flytten i sig, städa upp och bli av med denna lägenheten och komma i ordning i vårt nya hem. Sen är det banne mig inte så länge kvar innan det är jul!
Så mysigt med jul, få pyssla en varm och gosig känsla i hemmet, klä granen, alla ljusen man ser i allas fönster.
Ja, granen får vi väl skydda med elstängsel eller nåt med tanke på vår lille orkan/marrodör/pajas till hund...vi har kommit på att han är ett litet rövhål med ett stort hjärta. För han kan bete sig som ett rövhål, men det sprudlar kärlek om honom, han är så gosig och det är nog verkligen inget ont i det han gör. Det är en jävligt cool hund faktiskt. Och lite knäpp. Speciellt när vi är ute och han ser sin egen spegelbild i dörren och börjar skälla på den...liide tuff blir han och han har full koll efter den där konstiga hunden när vi sen går in igen. Ja, jag säger då det.

Men iaf, som sagt, inte så länge kvar innan vi blir en riktig familj, vi ska få ett barn. Vi. Jag och Jocke. Helt underbart, en dröm med en dröm man. Min dröm man, Mannen i mitt liv. Hi, kan knappt tro det är sant. I`m up, up, flying in the sky!
Ska bli skönt med att få va hemma. Mer tid med Jocke, få va där jag vill vara, hemma och ta hand om och pyssla om min familj.
Längtar.
Få se honom sitta och gosa med vår lilla tös. Se honon ligga i soffan med henne i famnen. Få se de jag älskar mest, att veta att det är min familj, att fått ge honom ett barn, en familj. Betyder allt för mig. Familj och framtid är det största jag har att ge och jag är glad att få lov att ge det till Jocke.
oj, sitter här och blir lite tårögd.
Älskar honom så enormt helt enkelt och är lycklig.

Ja, nä jag får väl ta och kasta tvätten i torken nu...



Have a nice day

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0