2:a ultraljudet :)

Ja, igår va vi ju på ultraljud igen. Båda va nog lika glada och spända när vi kom in i rummet och det va dags. Vi skulle ju få se vår lille plutt igen!! :)
Den lille plutten va inte lika sprallig denna gången men växer på som attan gör den och allt va hur bra som helst.
Jag kommer sluta skriva och kalla den för "den" nu, även om det inte är till 100% säkerhet, så har de nu båda gångerna tippat på att det ut att bli en flicka! Vi kommer nog få en dotter! Hihihi.
hon mår bra och kommer till världen någon gång i mitten av februari :)
Visst, vi sticker absolut inte under stolen med att vi hade sett fram emot att få en pojke först, vi vill mer än gärna ha en flicka med. Så att hon kommer till världen före pojken har sin mening.
Enligt vad min pappa har spått fram så skulle detta bli en flicka och nästa vi får blir en pojke. En av varje, helt perfekt.
Som Jocke sa, om inget annat så kör vi på tills det blir en påg med :)
Vi är så glada, allt blir mer och mer berkligt nu och mer och mer spännande. Har börjat märka av hennes rutiner nu och det mysiga är att hon brukar va vaken och igång en ganska lång stund på kvällen, då ligger Jocke och snackar med henne :)

Kan inte säga annat än att jag så jävla lycklig.
Vi har det bra, kommer få det ännu bättre, har framtid som kommer ge oss ett tryggt och bra liv, drömmar som inte är omöjliga, stöttar varandras drömmar och planer, kommer flytta till större snart och sen kommer vi hitta vår stuga och verkligen slå oss ner.
Det är det som är så jävla underbart med Jocke, vi kan sitta och prata om hur vi vill ha det och vi klaffar så bra, vill ha ut samma ska av livet och är beredda att kämpa tillsammans för att få det så. Har samma framtidsplaner och vi vet att vi finns där för varandra.
Happy happy happy :)

Japp.



Kommentarer
Postat av: Lillan

Jag vill se nya bilder på magen:)

2008-10-01 @ 19:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0