Sorry!

Jag vet, jag har lyst med frånvaron igår och idag.
Men igår åkte jag med Jocke ner till den andra lägenheten när han körde till jobbet. Jag städade alla köksskåp och lådor, så är det iaf klart.
Sen traskade jag och Atlas hem igen och jag fick i mig frukost. Efter en eller ett par timmars chill i soffan så tog jag tag i maskeringen igen.
Telefonen ringde och det va Jocke. Mycket najs, han va på väg hem då!!! Han hade jobbat in vad de hade att göra och fick sluta tidigare :)
Han hade med sig vårt datorbord och vi satte upp det, men Jocke hade tänkt lite fel och vi va tvugna att ta till med såg om vi skulle få in det i hörnan över huvud taget...så Jocke ringde Fribbe för att låna såg och sen till Patrik för att be honom att hjälpa till. Allt skulle lösa sig.
Så vi åkte sen ner till lägenheten igen och fixade till lite så att vi kunde ha visningen senare på kvällen.
Upp hämta sågen, hem igen för att börja såga och jag började med maten.
Typiskt nog så ringer nu telefonen och Jocke fick jourjobb....suck, hejdå, ses sen då...
Patrik stannade och sågade bordet och sen åt han och jag middag.
Jag knallade ner till andra lägenheten än en gång för visningen och de verkade väldigt intresserade. MEN...han hade inte sagt upp sin andra lägenhet än, så tidigare än januari blir vi nog fan inte av med den...smäll vi får ta. Julen kommer suga fett bara. Bajs.

Idag har jag tagit det jätte lugnt. Slappat och sovit hela förmiddagen.
Maskerat klart vad jag kan, snackat litta skit med mamma och sen kom Jocke hem. Han hade hämtat upp Alex från fritids, så slapp jag lämna maten...som ändå blev kass. Köttet har legat i frysen gaaanska länge, inget bra. Bajs.
Sen gick datorn sönder igår. Den har strulat ett tag nu...igår kom sista sucken och den gav upp helt och hållet. Så vi har varit i Lomma och köpt et moderkort nu. Jocke satte ihop datorn, men det funkade inte som han ville. Nu körde han iväg för att hämta Mange som med ska kolla på det. Jag fatta typ...nada, så jag sitter här i soffan, tar det chill och mumsar på After Eight :)
Tänker jag ängna mig åt resten av kvällen med.

Tack vill jag säga till Emma och Frida som så snällt ställer upp och passar hundarna. Vi är jätte tacksamma. Doggsen blir så glada när ni kommer med!
Tack ska ni ha!

Natti natti på er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0