Snabbveist

Ja, en snabb runda här, måste ju kolla läget och säga hej :)

Det blev sent i natt, vi satt vid datorerna ett tag, sen gick jag och duschade och vi va på väg att inta soffan. Då fick Jocke meddelande, inte bra vid den tiden på dygnet, typ ett på natten, brukar ha hänt något då. Men tack och lov va det inte fallet. Det va Hasse som vill komma upp, han bort från sitt dårhus. Haha, blir kanske så när man har barn i olika åldrar. Hans son hade kommit hem och börjat laga mat så att Hasse inte kunde sova :)
Haha, jag han kom upp och det blev kaffe och snack ett tag, sen begav han sig igen. Vi började kolla en film, men med tanke på att jag redan va trött och klockan nu va mycket så tog det inte lång tid innan John Blund kom och fes mig i tittorna och de gav upp. Snark för min del.
Men Jocke kollade klart på den innan han somnade.
I morse ringde klockan och det va dags för Jocke att ge sig iväg för att hjälpa Patrik och Therese att flytta. Jag gör inte mycket nytta nu, så jag sov en stund till, sen gav jag mig ner till andra lägenheten och satte igång att tvätta. Ner i källaren och hämtade julpyntet som ska upp imorgon och sen körde jag inom Amnesty och köpte den där jättekudden till hundarna. De blev glada för den men för tillfället dissar de den... Den är stor och fluffig, men man kan vika ihop den en gång så blir den lite mindre iaf.

Om ett par timmar ska vi på kalas.
FÖRLÅT för att jag inte ringde och grattade dig igår!!!!
Jag sitter hemma i deras soffa och vi pratade om det, men sen glämmer jag fråga efter mobilnummret så att jag kan ringa damen i fråga...skäms lite...
Men det ska grattas idag!
Vi ska få smörgåstårta!
Namnamnam, den är sååå god!

Jag har fått i mig frukost och nu ska jag ner och fixa tvätten igen. Får höra om Jocke orkar ta över tvättandet sen när jag har åkt till jobbet.

Jag hoppas faktiskt att det blir iaf lite lignare på jobb idag än det va igår. Tjo, vad vi hade att göra. En förbeställd storbeställning på 21 fläskfilèer som de skulle ha 19.30.
Sen kom det in en kund som nog inte vet vad förbeställning är...mitt i den andra storbeställningen kom hon in ich gjorde en beatällning på över 20 portioner av blandad sort...
Jaha, visst, men du får komma tillbaka om en timme ugnefär....
Det va inga problem för henne som tur är.
Allt detta och då plus alla andra beställningar som kom in...och en fredag. Så det va fullt ös, men det är kul.
Man är inte trött när man väl är igång, man hinner liksom inte känna efter, det kommer i bilen på vägen hem sen, halvvägs hem siter man som en halvzombi.
Får se hur det blir idag, det är julmarknad med, så jag hoppas de väntar med att äta tills efteråt, för jag ska börja lite senare med tanke på kalaset.

Nej, nu får jag sticka ner till tvätten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0