Slutade tidigare

Jag fick sluta lite tidigare idag och det va ju faktiskt inte helt fel :)
Jag har varit lite trött och off idag, det har jag varit sen jag vaknade. Då är det så skönt att veta att det inte är så många timmar kvar av dagen och man kan ju alltid hoppas på att man kan bli lite mindre off.
Jocke kom och hämtade mig från jobbet och när vi kom hem hade orkanen varit i farten...jävla Atlas rent ut sagt! Ajaj på Jocke med, för han hade glömt att ta på Atlas munkorgen när han körde.
Men han ska ju ge fan i sakerna ändå. Blir så arg. Är så trött på att det inte finns något som heter vanlig hushålls städning här. För om man tex ska diska så måste man först städa för att kunna ställa disken. Känns som här är skit överallt, även om det inte är det. Man kan städa och efter nån timme ser det precis lika dant ut igen. Blä. Vill ha ordning och reda nu. Därför ska jag köra till Netto imorgon och köpa en byrå de har där, en i trä med tre lådor för 149 kr. Den ska vi ha under skrivbordet, så man kan ha alla saker som tillhör datorerna och sånt där. Så blir vi av med den lådan som står i städskåpet nu och är ouppackad.

En sak, vi drack den varma chokladen igår...BLÄ!!!
Den rekomenderar jag er absolut inte att göra om det inte är så att ni är väldigt förtjusa i kakaosmak och kardemumma.
Vi smuttade på den och sen åkte det ut i vasken.
DISSEN!!

Nu ska jag snart gå och duscha och mysa med min man.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0