Packning påbörjad!

Japp, klockan ringde och det va måndag. Trötta båda två va vi när vi vaknade, det blev sent i natt...v ikollade på Hostel 2. Såg ettan för ett tag sen, har inte tänkt på att den inte riktigt slutade som man vill med svar, så det va kul att 2:an kommit. Den va helt ok, inte lika slaktig som ettan, men man fick se allt från en annan synvikel med. Det ska komma en 3:a med, ska bli kul att få se vad som händer då. Misstänker nästan att man får följa en av dem som va med i denna filmen eller att allt tar sitt slut. Återstår att se :)

Jag sov en stund till i förmiddags, sen satt jag lite vid datorn, va ute med hundarna, nere och köpte ett par frukostbullar, käkade och sen va det köket som va tvunget att fixas. Vilket krig...
Men nu är det gjort och jag har snart packat in alla glas och muggar i tidningspapper. Lådorna ligger i bilen som Jocke har tagit till jobb, så jag har stoppat in sakerna i skåpen igen. Men det är ju detta som tar längst tid, att lägga ner dem i lådor går fort :)
Så nu är allt påbörjat, flytten är på G.
Jag ska packa och packa nu så att Jocke kan flytta till helgen. Jag vill helst va med och hjälpa till med flytten, vill inte lämna det det till Jocke. Men det är som han sa, att om jag packar så flyttar han, vi delar upp det så. Sen ska jag inte lyfta och bära för mycket, så jag gör nog mest nytta med att packa.
Sen har jag nästa vecka med att packa upp igen.
Ska ringa till han som hade hand om besiktningen senare i veckan hade jag tänkt, så att vi kan få reda på om och vad som kommer göras med lägenheten.
Måla hade jag ju velat skulle bli fixat innan vi flyttar in helt med tanke på ifall det doftar och hundarna. De ska inte heller behöva sniffa färg och vi vill inte ha en massa hundhår som dekoration i färgen...

Nu ska jag ringa kära svärmoren som nog skulle behöva ta topsen i öronen en sväng ;)
Ropade som attan efter dig på torget, men du hörde inte mig och jag måste ju få säga att du springer som en liten iller när du är ute och går :)

Sen får jag fortsätta att packa och sen ska jag värma dagens middag som blir pappas köttfärssås som han har lämnat till oss :)
Han kokat alltid den i typ 3 timmar, men jag hoppas att han inte har gått ifrån sitt orginalrecept för mycket, får se, det va länge sen jag åt den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0