Morgon promenad

Jag av sååå trött när klockan ringde i morse. Jag skulle upp och göra frukost, men Jocke lockade ner mig igen och höll om mig sådär riktigt mysigt...jag varnade honom att jag skulle somna igen...och det gjorde jag. Så vi sov en stund till, Jocke hade ställt om klockan, men sen blev det lite brottom ändå så att Jocke inte skulle komma för sent till jobb.
När jag va ute med hundarna så kände jag för att ta en liten promenad. Så när jag hade kommit in igen och pratat med Jocke så tog jag med mig Atlas och vi gav oss ut i kylan. Skönt att komma ut, även om det är kallt. Det är så friskt och man kommer igång.
Vi gick upp mot Hörby Bruk och där på åken släppte jag Atlas så att han fick springa av sig lite. Han sprang och sprang och grävde i lite kaninhål och så. Men vi hade ju ingen pinne att kasta, så jag tänkte att jag ska upp dit imorgon med och ta med mig hans orange pip-boll. Han tycker om att få springa efter sakerna och den ser vi i snön med. Så blir allt nog lite roligare :)

Jag har fått i mig frukost nu och ska ta mig en kopp kaffe med. Atlas ligger och snarkar vid mina fötter och Tisha ligger utsträckt borta på deras lånade lakan.
Jag ska ner och köpa en gigant-kudde imorgon till dem. Jag hittade den på Amnesty i lördags, men när jag ringde Jocke för att be honom hjälpa mig hem med den, kom han bara på alla dåliga saker med den. Att den innehöll fluff och va i tyg och att han inte ville ha en stor kudde liggande i storarummet.....detta handlade om att han va för lat för att komma ner. Han erkände det när jag sa till hundarna sen att jag minsann skulle ner och se om den är kvar på onsdag. För jag tror att de hade gillat den skarpt.

HAHAHA, just det!! Igår, dumme jag gnällde ju på byrån som jag inte fick ihop. När jag är på humöret jag va på då och känner mig lite stressad, så har jag lite brottom och jag läste inte riktigt ordentligt då va... Jocke kollade läget senare på kvällen och jag hade ju bara varit så dum. Jag blev bobbig när jag såg meningen "mät ut var du ska borra och plugga se", typ. Då sket jag i det. Men om jag hade läst allt hade jag ju fattat vad de babblade om. Detta va ifall man ville skruva fast byrån i väggen. (Helt ärligt, vem skuvar fast en så liten byrå i väggen?)
Jaja, lite dumförklaring och sen satte vi igång. Jag satt mest och va extrahjärnan när Jocke skruvade ihop detta bygge. Han kasserade beskrivningen och körde på, den va billig och detta förklaras genom hur all verkligen passar ihop. Litta snett och vingt, men den fyller säkert sin funktion och om man bortser från lite skav här och var så är den faktiskt fin. den ska ändå stå under skrivbordet, så det gör inte så mycket. Sen har Jocke paxat att när vi inte ska ha den längre så ska han få slå sönder den. Inga problem :)

Ha, vi blev precis lite dissade. Telefonen ringde nyss och det va barnmorskan. Jag har skrivit upp mig på listan för föräldragruppen. Vad det egentligen innebär vet jag inte riktigt, men kan ju va kul att se vem mer som ska in och klämma ut en liten knatte omkring då man själv ska.
Men nu hade gruppen blivit så stor och de hade kollat vem som va beräknad senast, däribland va jag, så hon frågade om jag kunde va med i nästa grupp ist. Inga problem alls, det är på tisdagar och jag är ledig.
Så det börjar i januari, ska höra om Therese ska va med, hom hamnar med i den gruppen för hon är beräknad fem dagar senare än mig.

Nej, nu ska jag fixa kaffet och sen är det dags för det där man mste göra varje månad som bara är så roligt att man nästan skrattar ihjäl sig....betala räkningarna.
Blä.
Men nästa månad slipper vi iaf att betala dubbla hyror:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0