Ja,då sitter vi här.

Jocke har kommit hem, till mat blev det bara toast och nu sitter vi här vid våra datorer.
Dagen har gått lite för fort på ett sätt och det känns som jag inte har fått så mycket gjort. Men jag gick ju ner till mamma och jag va kvar där tills tvätten va klar. Vi drack kaffe, fikade lite frallor och snackade. Sen följde mamma mig hem, hon hade matvaror, en påse full ( som vanligt när man varit där så har man med sig mat, juice och sånt när man går därifrån ) och det hade blivit lite för tungt att bära och dessutom ha Atlas med virrandes i kopplet.
Så vi traskade hem och sen dammsugade jag och avkalkade kaffekokaren och sen kom Jocke.
Jag hämtade kaffekannan med och nu sitter vi med en kopp rykande kaffe från vår nya kaffekanna, det va ju liksom bara att ladda kokaren och trycka på knappen :)
Najs :)

Imorgon är det jobb igen, dagarna går fort. Lite för fort ibland. Men något att se fram emot är söndag, då är det dags att julpynta!! Det ska vi göra innan jag börjar jobb. Ska ner till källaren i andra lägenheten och hämta julsakerna som är där, sen tänkte jag se om vi kanske kan köra till Pema och se vad de har, de är förhoppningsvis lite billigare och det hade varit kul att handla lite nytt tillsammans.

Nä, nu ska jag kolla vidare på nätet lite.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0