Fredagstrött...

...kan man va det?
Har man jobbat hela veckan så försår jag, men jag har bara jobbat två dagar.
Trött är jag iaf, i kropp och skalle.
Vi har inte haft så jätte mycket på jobb, lite lagom så att man har varit sysselsatt. Men sen kom jag hem och fick fortsätta jobba...hundarna hade rockat loss.
Jocke är iväg men de har inte varit ensamma så länge. Men under tiden har blomman hamnat i soffan, en tavla är sönder och det låg tolle och väntade på mig...SUCK!!!
Det hade inte varit några problem när de varit själva innan då jag stack till jobb fram tills Jocke kom hem.
De tycker väl att de har jävlats tillräckligt med Jocke innan så de ger mig det ist nu, eller så får de feteångest för att det är Jocke som lämnar dem ensamma...vette fan, men drygt är det iaf.
Vi som sa igår att det är så skönt, för det har gått så bra och de har varit så duktiga nu. My ass. Kommer inte säga det fler gånger.
Så efter att ha plockat och dammsugat, så har skallebanken kommit tillbaka.

Till något trevligare.
Julia, kom och fikade med mig innan idag. Såå kul att träffa henne, det va länge sen. Vi dack kaffe, åt kakor och snackade en massa så vi är lite uppdaterade igen om varandra :)
På måndag är det dags igen för träff med det gamla gänget. På förmiddagen ska jag träffa Jessica och sen sa jag och Julia att vi skulle försöka ses igen och träffa Jenny med. Jag har inte hunnit träffa Jenny än, så det är banne mig på tiden!
Kul ska det minsann bli.

Angående den friterade nougaten då va...jag har inte fått med mig receptet tll pizzerian än, men jag ska göra vad jag kan för att komma ihåg det imorgon, så ska jag testa det.
Sen ska jag se om jag kommer ihåg att ta kort på vårt nymålade vardagsrum imorgon, så ska ni få se så mysigt det är. Nu är det bara inredningstajm kvar, fun fun!!

Nä minsann, nu ska jag ta och lägga mig på soffan, tror jag somnar snart, se hur bra sömn det blir bara, har så svårt för att sova när inte Jocke är hemma. Ingen godnatt puss och han håller inte om mig, det är blä. Men han kommer nog snart hem.

Natti natti.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0