Ensampremär

Idag blev det ensampremiär för hundarna. De fick ett grisöra var och sen gick jag och kastade soporna och sen en kopp kaffe hos syrran och chefen. Knappt en timme va de själva och jag va lite spänd när jag kom hem för att se resultatet.
Jag kikade in genom fönstret innan jag öppnade dörren och där i hallen låg de båda och väntade! Naw :)
Glatt överraskad såg jag en hel lägenhet när jag gick in. Atlas hade vsrit och hämtat en tallrik från diskbänken och vält ner en mugg vi har som ljusstake från storarums bordet. Thats it!
Hur bra som helst. Där finns massa disk på diskbänken, för jag har inget diskmedel (ska ner och hämta det idag) så jag hade faktiska väntat mig att han skulle få tag i något där. Sen brukar det va något på bordet i storarummet som är nervält, han är så stor att han när han försöker få av sig sin munkorgnår överallt och bordet är ganska lågt.
Så jag får säga att premiären helt klart blev godkänd, hoppas bara att de inte har skällt för mycket, får höra med grannarna sen när jag träffar på dem.
Nu ska jag ta med mig Atlas och gå ner i den andra lägenheten och hämta diskmedel och vad jag kan få plats med i en påse.
Sen ska jag se om de har nån filt eller nåt på Amnesty, de öppnar inte förrän kl 15.
Ska köpa ägg med, för Jocke ska göra sin goda omelett till middag idag! Naminami!! Gott gott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0