Dag 2 i nya hemmet

Ja, det är tisdag och andra dagen vi vaknar upp i vår nya lägenhet.
Det är najs, inget snack om saken, men jag lyfte inte ett finger i går. Kropp och knopp va trötta till tusen. Jag gick och la mig igen när Jocke hade åkt till jobb, han med jätte trött. Sen sov jag lite oroligt, kände mig nästen lite dålig, ända fram till lite över 12!
Men det behövdes väl helt enkelt, och hellre sova bort halva dagen än att gå och må kass.
När jag vaknat ringde jag Jocke och han saa att han va på väg hem. Han kompade ut, va helt slut i kroppen han med. Hans chef tyckte att han gjorde rätt i det för han tyckte att han såg ut som kriget.
Så hem kom han, lycklig blev jag och sen gjorde vi inte så mycket. Fixade ihop Jockes dator och Jocke satte upp sladdar till bredbandet. Annars va det lugnt tempo i soffan framför var sin dator och vi spelade poker mot varandra.

Men idag känner jag mig piggare och ska ta tag i allt jag dissade igår.
Jag vet inte när vår vaktmästare börjar jobba, men tänkte va fräck nog att prova ringa honom nu vid åtta. Ska säga att jag går och hämtar färgkarta och höra när han har tid att gå med bort för att lösa ut färgen eller hur han vill göra. Jag ska själv höra med honom hur det går med de andra sakerna som inte är ok här, om och vad de tänkt kan göras vid. Jag ska proppsa på att de måste göra något åt badrummen, jag vill ha en ny spis och väldigt gärna en ny kyl med :) De behöver ju inte va helt nya, men nyare iaf :)

Hundarna verkar börja komma lite till ro, förutom Atlas. Han vet inte riktigt var han ska ligga, var hans plats är och lite bobbig är han nog för att han inte får va i soffan längre. Men jag ska se om jag hittar nya filtar till dem imorgon.

Nu ska jag sätta p en kopp kaffe och äta lite frukost.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0