Besök hos barnmorskan

Kl 3.30 ringde den första klockan idag. Då va det dags för Jocke att åka till jobb, de hade ett jobb som va tvunget att vara klatr innan affären öppnade. Stackare, han va trött...jag med, men jag kunde iaf sova till kl 7. Då traskade jag upp till vårdcentralen för att göra sockerbelastningen och det va dags för kontroll hos barnmorskan.
Jag blev serverad muggen med lösningen jag skulle dricka. Inte så gott får jag säga, men det gick ner. Sen va det vägning och snack. Jag har gått upp 5 kg, inte så farligt, kommer väl ett skutt uppåt snart kan jag tänka mig...
Hon mätte magen och jag ligger strax under medel just nu.
Sen va det dags för att lyssna på hjärtat. Jag bad om att få ringa upp Jocke så att han med fick höra. Så coolt det va. Vi har ju fått se henne och att få höra det lilla hjärtat slå sina 135 slag/ minut va ju grymt.
Hihi, vår lila bebis!
Sen fick jag lämna ett blodprov till för att jag är O-negativ. Blä...två rör tog hon men jag överlevde. Sen blev jag stucken  i fingret när de kollade hur allt stod till med belastningen. Det va hur bra som helst och hon sa att jag inte behöver göra det en extra gång just för att det såg så bra ut nu. Nice!
Men jag måste börja äta järntabletter, värdet låg precis under gränsen.
Men annars verkar allt bra och vi har bokat tider ända fram till förlossningen nu.

Sen va det bara att traska hem igen och få i sig en efterlängtad frukost! Nu ska jag sätta p en kopp kaffe så jag kan vakna till ordentligt, känner mig ganska trött får jag säga.
Sen är det fullt ös att fortsätta packa :)

Igår fick Jocke ett mindre trevligt samtal av en nära vän. Han har fått en ovanlig sjukdom som bryter ner musklerna. Inget kul alls och att se Jockes ansikte när han fick höra gjorde det ont. Usch, fy så rädd jag blev.
Men sen fick vi veta att han med medicinering och träning kommer bli återställd. Vilken lättnad!!
Vi åkte direkt in och hälsade på honom, han skulle snart få lov att börja sova hemma igen, skönt för honom så han kan få va med sin familj.
Bra iaf att han kommer bli bra igen!!
Vi tänker på dig!

Nu måste jag komma igång så jag inte slöar ihop, har en hel del att göra idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0