Slutet och början

Det första slutet av något vi närmar oss är den andra lägenheten. Kontraktet är finito nu den siste och då kan vi börja engagera oss till 100 på vårt nya hem och vår nya familj :)
Berit och Ingegerd - TACK!!!!!
Dessa klippor hjälpte Jocke att städa den och nu skulle vi kunna servera mat precis varsom utan att skämmas, så rent och fint är där!
Vi har fått ny energi när vi kan släppa den biten och tänka på vad som ska göras klart här hemma ist.

Sen, det andra slutet...det ni!
Vi pratade med vår kontaktsköterska idag, Josefine. En av favoriterna bland personalen hon med. Vi pratade lite om vad som ska hända och hon sa att hon skulle boka in ett läkarmöte med. Då går man igenom den medicinska biten och så.
Sen sa hon att det mer och mer ska bli ammningsträning och hon berättade lite om samvårdsrummen som finns där (det är en avdelning där man får bo på, precis brevid där vi är nu) att det skulle bli aktuellt i samband med ammningen. Och att sen skulle vi börja prata lite mer om hemvård, hur det funkade. Att Ninni nu efterhand ska få mindre och mindre övervakning i form av elektroder och så, att man testar hur hon klarar sig utan att få pulsfall och andningsuppehåll.
Nu kom den glada och överraskande biten. Josefine sa att dessa stegen handlade om dygn och att hon kunde tänka sig att Ninni kan få komma hem om ca 2 veckor!!!
Dock beroende på hur Ninni klarar allt och hon ska ju fortsätta att växa på alla håll och kanter som hon gör nu.
Men oj, så överraskad jag blev. Jag hade väntat mig att de skulle vilja ha henne där längre, men det är som de säger om Ninni, att hon ökar så bra i vikt och att hon har ju inte haft nårga direkta problem eller varit sjuk. Det är en liten speciell tös vår fina dotter!
Men vi fortsätter att ta en dag i taget som vi brukar. Hon har den bästa vården och vi känner oss så trygga med personalen, så skulle de av någon anledning vilja ha kvar henne längre, så gör det inget.
Men som vi längtar till dagen då vi får köra hem med henne i bilen!
Då, den dagen börjar vårt nya liv som föräldrar på ett annat sätt. Då har vi vår familj hemma, precis som det ska vara.
Blir så glad av att tänka på det att jag inte riktigt vet vad jag ska säga...
Härligt härligt!!

Nu ska jag faktiskt mysa med min underbara man :)


Kommentarer
Postat av: Tinakusin

Håller alla tummar och tår för att allt går som det ska och att er älskade lilla tjej får lov att äntligen komma hem! Så skönt om hon slipper ligga kvar så länge till. Det är en otrolig känsla när man går från sjukhuset med sitt lilla knyte, nästan som om man stulit det!=) Önskar er all lycka. Kram från mig.

2008-12-29 @ 13:09:58
Postat av: Elin

Hej!

Ligger det ett tvillingpar där ni har Ninni oxå? en flicka och en pojke? Jag vet vem pappan är så jag blev bara nyfiken?

Lycka till med er fina dotter!!

2008-12-29 @ 22:54:03
Postat av: Annamin

Elin - Japp, det stämmer de ligger i samma rum.

Tack ska du ha :)

2008-12-29 @ 23:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0