Ninni nytt

Va inne hos Ninni idag. Trötta Ninni....hon sov hela tiden som jag va där och lite typiskt nog så vaknade hon till och va klarvaken till den matningen som jag inte kunde ta upp henne, för jag skulle ha samtal med läkaren. Men innan jag va tvungen att gå så la jag mitt huvud vid henne och snackade lite med snäckan. Sååå fina ögon hon har :)
Sen va det dags för ett snack med läkaren, skulle handla lite om vad som hänt, var vi står idag och vad som komma skall.
Läkaren heter Bo och är en trevlig och väldigt avslappnad man. Han verkar hur bra som helst. Vad han hade att säga...tja inte mycket.
"Ninni är en jättefin flicka som inte har haft några problem sedan hon föddes och det hon visar och signalerar till oss är bara att hon mår bra."
"Några frågor?"
Så samtalet va i stort sett bara om hur bra hon mådde och att hon skulle växa upp och bli som vilket barn som hels. Man ska ju aldrig säga aldrig, men han hade inga som helst tvivel om att allt skulle fortsätta att gå så bra som det gjort nu. De hade gjort en analys av min bröstmjölk och den va kanon och hennes viktuppgång är kanon.
Josefine ska snart sätta upp mig på ett rum där på avdelningen, så kommer ammningsträningen sätta igång mer och mer.
Koffeincetratet ska de minska eller ta bort efter nyårshelgen om allt går bra.
Toppen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0