Fix och målning

Just nu sitter jag själv hemma. Jocke är nere i den ändra lägenheten och fixar grovarbetet med spackling och målning.
Teddy, Micke, Conny och Henke hjälper honom med det ena eller det andra.
Vi har varit inne hos Ninni idag och sen körde vi hem och fixade så att Jocke kunde börja med lägenheten.
Jag körde in till Ninni igen, lagom till det va dags för henne att äta.
Hon va så trött, så hon vaknade inte ens till ordentligt när jag tog upp henne, lilla snuttan. Men vi mös till det, hon fick sin mat och sen va jag med trött. Det är nått med det stället, det har vi märkt, för när man har kommit in i rummet så blir man så trött och dåsig. Men det löste Ninni och jag, med en kudde bakom mitt huvud och filt och mysig om Ninni, så slumrade vi till i iaf en halvtimme :)
Så mysigt det va!
Fy som jag längtar tills hon kan få komma hem. Vill kunna sitta här i soffan om kvällarna, ge henne mat och sen mysa till det med Jocke och henne, nära alla tre. Bara få mysa, se hennes ansikte, hennes miner, höra hennes små knorrande, hennes andetag. Få sitta här med min underbare man och ha vår dotter hos oss.
*Önskar att tiden ska gå fort*

Japp, sen när jag vaknat till liv igen så vaknade Ninni med. Hon låg där i min famn och kikade, så vi snackade lite skit och sen när hon började bli tung i tittorna igen, så la jag henne i sängen och gav mig av mot Hörby igen.
Jag stack upp till Jocke i lägenheten och kollade hur det gick med målniningen och det. Han va klar med spacklingen och det va dags för att måla, så jag körde hem om och hämtade plasten till golvet och lämnade det till dem. Conny och Henke hade kommit. Jocke fixade dörrkarmarna, Conny började måla väggarna och Henke...tja, han flyttade lampan när det behövdes och åt godis :)
Jag käkade med lite godis, sen körde jag hem.
Det ska bli så skönt när den lägenheten är klar, den tynger oss. Men snart är det över :)
Tack alla för all hjälp!

Nu ska jag diska, sen ska jag faktiskt lägga mig på soffan och se om jag somnar. Sömn är något som man skulle behöva mer av, trots att man oftast sover timmarna som behövs, så är jag trött ändå och misstänker att jag hade kunnat sova bort en hel dag om jag hade haft chansen.
Nybliven mamma, så de dagarna är förbi...hehe.

Lite bilder på de just nu arbetande karlarna...




Målar-Jocke











Kollarläget-Henke



Nu kom faktiskt Jocke hem...så....bajbaj!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0