1:a december

Julmånaden har börjat! Nu är det pynt i nästan alla fönster man ser och det är så mysigt.
Vi fick upp våra saker igår kväll när jag kom hem från jobb. Jocke hade gått igenom ljusstakarna och det visade sig att det bara va en som funkade...men vi har två stjärnor, så det blev bra ändå :) Glitter har åkt upp tillsammans med "istappar" och silverstjärnor, men vi ska ha mer glitter, ska åka och se vad vi hittar i morgon när Jocke kommer från jobb.
Men till min besvikelse så hittar jag inga av mina gamla tomtar. Inte många tomtar, men vad jag iaf vill ha är tre vinterklädda barn i porslin som jag har fått. Jag ska ner till andra lägenheten och se om de ligger i källaren och jag missat dem.

Ja, resterande av helgen blev lagom lugn och jag julpyntade där igår med, massa tomtar till höger och vänster och ett par stycken som sjunger och spelar med. Som vanligt så sätter man igång dem när man håller på, mest för att reta upp Salle lite :) Hihi, melodin brukar aldrig få bli färdig förrän man ser Salle titta fram någonstans och morra lite, då sjunger man bara med ist :)

Idag ska vi på kalas igen. Min älsta systerson fyller år och det ska bli dags för smörgåstårta igen :) Namnam :)
De står faktiskt här i kylen hos oss...Jocke hade varit lite sugen på att smaka lite igår..tror inte det hade varit så poppis faktiskt. Men idag ska vi mumsa på dem.
Sen ska vi ha vår egen efterrätt här hemma. För Jocke kom på idèn igår att det borde ju va gott med choklad/nötcreme på Digestivekex...resultat, JA!! Det va så gott!
Då blev det ett litet sg efter cheescake och det får då bli vårt mums ikväll :)

Nu ska jag äta frukost och ta en kopp kaffe innan jag börjar städa, här är lite upp och ner i köke med lådor för tillfället.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0