Veckan är slut

Söndag kväll och nu har jag kommit hem från jobb och varit ute med hundarna. Atlas är bara så duktig nu. Han är smart med...han hade på något vis lyckats få upp dörren till toaletten (vet inte om Jocke kanske glömt att stänga den ordentligt), han hade iaf lyckats stöka ner lite, men inget farligt....sen har han nog stängt dörren igen! För den va sängd när jag kom hem. Hmm...smart kille :)

Denna dagen har varit sååå mycket bättre än på ett bra tag. Vi åkte iväg och shoppade. Första vi tog tag i va mammakläder till mig. Jocke hittade direkt en lite längre kofta som jag skulle ha och sen hittade han jeans! Kanon!! så, då va det avklarat. Hur nöjd som helst!! Sen sniffade vi på en massa parfymer, för jag ville köpa parfymen till honom som han velat ha ett tag nu, men den verkade inte lukta så gott som vi fått för oss från provflaskan, till slut luktade allt skit, så vi gick igen, bättre att komma tillbaka när näsorna va normala igen... Vi kolla efter skor till Jocke och hittade ett par jättefina, han köpte en keps med, sååå snygg!!
Efter en matpaus på McDonalds med Jörgen och Lisa gick vi vidare och kollade rundor. Hittade fina tavlor Jocke gärna ville ha och jag sa till honom att han fick välja vad han ville ha, parfym eller tavla eller vad som. Det slutade med att vi gick vidare och hittade en snygg t-shirt och ett par nya jeans. Sen blev det en t-shirt och en keps till. Nytt i garderoben behöver mannen min och så snygg han är nu!!! Nam nam. Men det är han visserligen hela tiden! :)

Sen fick vi köra så att jag inte kom hur sent som helst till jobbet.
På vägen kände jag då hur bra jag mådde. Just för att ha fått komma iväg en sväng med Jocke och för att jag fått köpa klder till honom, ge honom något. Det betyder jättemycket för mig och jag älskar att handla till honom, det jag kan. Vill skämma bort på alla sätt det går.

Sen va dte jobb som gällde och det har varit en bra dag där med, lagom att göra och tiden har gått rätt fort faktiskt.

Så det har varit en bra dag. Ska bli skönt att va ledig några dagar nu, så att jag kan ta tag i att städa....behövs. Hehe.
Nu ska jag sätta mig i soffan och bara slappna av och ta det lugnt.
Hoppas att mina målarsaker kommer i morgon eller kanske på tisdag :)


Hoppas hoppas




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0