Trött trött trött

Oj, så trött jag va när jag Jocke väckte mig i morse. Jag har inte sovit så bra, vaknat flera ggr, då en viss men inte verkat ha haft tillräckligt med plats.... Men jag gick och la mig igen när Jocke hade åkt, så nu känner jag mig absolut bättre.

Igår va det nära att Atlas försvann...fy så ledsen jag blev. Va inte beredd på det och inte på det viset.
Jocke fick nog. Atlas är ingen snäll hund nu och jag förstår Jocke till fullo. Det är han som får ta allt när han kommer hem från jobb och redan är trött. Inget kul alls att behöva komma hem till ett hem som är upp och ner.
Jcoke sa sen att gick inte jag med på att lämna honom nu, så körde han bara hem igen.
Det vill jag inte. Vi har inte gjort allt vi sagt at vi ska göra för att få honom att sluta fördärva här hemma. Vi har gett honom så många chanser nu och de milda alternativen med.  Men det har inte funkat så nu är det tuffa tag som gäller.
Men vi kan inte ge upp honom nu. Det är inte rättvist. Vi har tagit emot honom till vår familj och han är knappt 7 månader gammal.
Vi har pratat om en bur  som han får bli instängd i. Vi testade ju bur som va öppen, men det gick åt skogen, så nu får Atlas helt enkelt skylla sig själv. Kan man inte uppföra sig så får man mindre frihet med. Det blir at sitta instängd i buren när vi inte är hemma. Och därmed basta!!!
Så vi ska köpa en bur. Men vi har inte råd med det nu, räkningarna denna månaden kommer ta hårt på kassan som det är, så vi försöker lösa det på annant sätt så länge.
Trots att varken jag eller Jocke tycker riktigt om det, så ska vi lämna Atlas hos mamma de timmar från att jag åker till jobb, tills Jocke kommer em. Hoppas det funkar bara. Mamma är lite skruttig liksom, har dålig balans och ser lite dåligt. Men hon vill mer än gärna hjälpa till, så vi gör ett försök.
Tack hjärtat för att du ger honom en sista chans!!

Jocke va ute och lekte och tränade med honom länge igår kväll, Atlas hade haft jättekul och varit helt slut :) Jocke va med lite trött, för han hade gungat...haha

Jag ska ut och gå en långpromenad med Atlas innan jag lämnar honom till mamma med, hoppas att det tar lite av hans energi.

Nu ska jag fixa lite snabbt här hemma innan jag ska ut  och sen till jobb.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0