Trött å sleden

Det är precis vad jag är idag...
Jag sov ju dåligt natten till igår...sen va det ju bara sådär dööövarmt igår...och utan att jag egentligen har lagt märke till det så har jag nog gått och  tänkt på gårdagen väldigt mycket. Det va ju Jockes födelsedag.
Det va en del småsaker under dagen som jag tog för allvarligt och för negativt och för mycket riktat mot mig. Jag ville ju att det skulle bli en kanondag utan komplikationer. Allt skulle flyta och va toppen.
Folket ville ju komma och fira Jocke, kanon!!! Men jag lite oförberedd på det och hade inte förberett inför detta, inte bakat eller handlat något att fika på.... Jag va inne i Malmö för att få tag i presenterna, hur varmt som helst, kunde ju inte direkt köpa en tårta där inne, då hade vi ju bara kunnat dela ut sugrör till gästerna när de kom för att sörpla i sig den. Jocke skulle vilja ha en Schwartsvalltårta (ingen aning om hur det stavas) och hur skulle jag få tag i en sån nu? Han ville ju ha en riktigm inte en sån som ligger i frysen.
Så det börjar nu snurra när jag är på väg upp mot triangelb för att gå till MFF Support´s butik där. Jag skulle köpa matchtröjan till honom och en keps. Jag hade ca en timme på mig innan Salle skulle hämta upp mig igen.
Men... de hade inte rätt storlek där....jag fick kassörskan att ringa till den stora butiken, Kulan (?) och som tur va så hade de rätt storlek!
Det va bara att börja traska! Men hur hittar man dit till fots?
Sara!!! Japp, hon blev min räddning och min kartläsare. Hon guidade mig och fram kom jag. Det va så varmt. Jag ville bara sätta mig i skuggan och vänta på bättre tider eller nåt emellanåt. Men jag traskade på och fram kom jag. Väl i butiken va det raka spåret till matchtröjan, så att ingen annan skulle få tag i den jag behövde. Sen hittade jag kepsen han sagt att tycker om. Kanon!! Jag gick ett par varv, där är ju hur mycket som helst jag skulle vilja köpa till honom!!! till mig själv med. Det blev faktiskt en topp, eller en t-shirt som Jocke och Mange förklarade igår att de tycker att det heter. De sålde ut dem för 50 kr, hur bra som helst! Sen har Jocke sagt att han vill ha en ny sedeletui, så det blev en sån med, med MFF loga på. Sen va jag klar. Salle ringde precis när jag va färdig, hur bra som helst!
Pratade sen med Jenny, vi bestämde att vi skulle träffas en annan dag, de skulle iväg och bada och jag hade att göra hemma.

Väl hemma va det bara att sätta igång att damma och allt annat. Jocke kom hem och fick sina presenter. Han blev nöjd. Nu har han matchtröjan an sagt att han velat ha så länge.
Sen kom Berit och Fribbe, Blörn kom och sen kom Mange, Micke och Henke.
Berit och Fribbe stannade en stund, Björn va tvungen att ge sig iväg, men det va jätteroligt att de kom. Trots att de fick se när jag tyckte att allt kändes skit rent ut sagt...behöver inte gå in mer på det. Missförstånd och jag som tar åt mig för mycket, vill att allt ska va perfekt på Jockes födelsedag och ställer för höga karv på mig själv, det svämmade över helt enkelt. För lite sömn och gravidmöghormoner hjälpte väl med till.
Men men. På kvällen spelade vi kort, trveligt. Innan Micke och Henke kom, så hade jag Jocke och Mange pärlsockerkrig. Med sugrör. Japp. Det funkar jättebra. Ont gör det med ska jag säga. Haha, vi hade pärlsocker överall. Då menar jag överallt!! En liten damsugning och en dusch innan vi gick och la oss va det som gällde:)

Jocke skulle ju få en present till senare. Först hade jag tänt att va skulle gå på MFF matchen på söndag, men ändrade mig, bio fick det bli. Men vi ändrade det igår igen. Jocke ville gå på matchen, så vi bokade biljetter igår! Kuligt ska det bli!!!!!

Sorry, måste rusa snabbt nu, jag ska bli hämtad för att åka till jobb om en liten stund...........

Kommentarer
Postat av: Sarasnaran

Dessa satans gravidhormoner... Röviga så det förslår!

2008-08-09 @ 16:22:03
URL: http://sarasnaran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0