Tiden bara springer!

Nu är det helt plötsligt måndag igen. Dagarna säger tjoff och försvinner....
Det gick bra att jobba i helgen hade att göra, men det va lite lugnare i går och vi va full styrka, så vi hann städa lite extra med. Skrubba med svamp, torka av, skrubba lite till...Skönt att få sånt gjort!
Annars har helgen varit ok, det har varit lite upp, lite neeer. Men sen upp igen. Nya tag helt enkelt!

Jocke har blivit min personliga bloggdesigner :)
Han började lite och sen sa han att han skulle nog kunna klura med alla koder och ha sig och fixa allt till mig. Så jag sa lite hur jag tänkt mig, gav honom sen fritt fram att göra som han ville. Tada! Visst är den fin nu?
Som han klurat, fixat och låtit hjärnan vara kreativ. Tack hjärtat! *Kärlek*
Tack Mange att du erbjöd dig att hjälpa mig, men Jocke tog minsann tag i det. Slipper du tänka på det. Koncentrera dig på flytten och kom tillbaka till Hörby ist!!!

Idag händer inget speciellt. Jag ska bara va. Lulla rundor här hemma och fixa lite här och lite där.
Vi har kommit på (igen) att vi nog får flytta in till sovrumet igen...vi bor ju i soffan...hehe. Så där ska bli ordning och jag har de senaste dagarna känt att jag vill göra om här hemma men vet inte riktigt vad eller var. Men sovrummet är ju en bra början. Jag vill ha ett riktigt mysigt sovrum, som ger en en såndär mysig och välkomnande känsla. Härliga och varma färger och mysigt ljus.
Sängstomme har jag spanat lite på, vi behöver en ny, den vi har är lite sönder och inte helt hundra om man säger så.
Har ni tips och idèer så är de välkomna och har ni något som ligger och inte används, så säg till, kanske kan få köpa för en billig peng?

Ett stort tack måste jag ju säga till svärmor (hihi, första gången jag säger det ordet) som hjälpte oss att lösa Atlas och burproblemet!!! TACK!!
Tyvärr är denna lilla hund inte av denna värld tror jag. För han lyckades minsann ta sönder denna bur med...han ville absolut inte sitta instängd i den! Detta är då en riktig hundbur med metallgaller och allt....men två av pinnarna i gallret sitter inte längre fast på buren... Sen blev det ännu värre! Han är så fast besluten när han ska något och så envis att han halt enkelt skulle ut därifrån gången efter när han satt där. Så han skulle ta sig ut mellan botten och ena väggen. Detta resulterade i att när Jocke kom hem, fick han bända upp och trycka in Atlas huvud igen. Han höll på att kväva sig själv. Inte klok. Vet inte om han fattat att han är en hund och inte en så liten hund heller. han är ingen liten råtta som kan komma igenom varstans den får in huvudet, går inte.
Så nu har vi fått lägga ner det här med att stänga in honom i buren, kan inte riskera hans liv. Ush fy, nej nej!!!
Så buren får va här, vill han ligga i den så varså god. Tror ju knappast det med tanke på hur han varit innan med den. Men den änvänds för att visa att sköter man sig inte så får man sitta i buren. Kommer bara stänga in till köket när de lämnas. Får se hur det går helt enkelt.

Nu ska jag ut med doggsen och sätta igång lite mer allvarligt här hemma, börja med att vika tvätten som Jocke tvättade igår :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0