Lite av en del

Idag ska jag jobba...ska jobba fram tills fredag, men sen ska jag vara ledig på lördag och söndag!!!
Jag glömde leta upp mina glasögon igår, men nu när jag va ute med hundarna, så gick jag faktiskt ner till källaren med och hämtade dem. Nu är det slut på huvudvärken minsann! De behövs faktiskt...jag sitter och kisar ibland när vi sitter och kollar på tv och så. Sen upptäckte jag när vi va och åt på Max i Lund efter MFF matchen att jag fick kisa för att se deras meny ordentligt...skärpning Anna!!!
Idag händer det inte mycket innan jag sticker till jobbet, har bara och tänker fortsätta asa. Skönt.
Ikväll ska bilen bli tonad och vingen ska på. Hihi, såå snygg den kommer bli!

Det får bli lite bilder idag, en del som är på efterkälken :)




Vi är på väg till matchen i söndags. Bestämd ser han ut att vara.
Vi fick vänta på Björn och fick reda på av Linda att han faktiskt brukar ta längra tid på sig än henne...haha, nämen Björn!




Men sen kom han inrusandes i bilen!




Linda är på G :)




Jag :)




Kepsen Jocke fick av mig i pressent och biljetterna är med...hela vägen till Stadion denna gången!!




Lite kli i näsan?


Fram kom vi och vi behövde inte stå i kö så väldans länge. När damen som vissiterade oss kollade så att Jocke inte hade med sig något förbjudet in, så sjäng han en liten truddilutt för henne. Den passande "jag tycker om när du tar på mig". Haha, knas du! Men damen skrattade med, som tur är :)
Det fanns inte så mycket plats mitt i klacken, men vi hittade bra platser nedanom och vi såg bra. Matchen i sig finns det väl inte så mycket att säga om... Velande och hattande och en bunke pågar som inte vågar. Men lite finskt blod i laget gjorde iaf lite ifrån sig. Ola gjorde iaf 1-1 på frispark. Men det va det roliga och sen blev det 1-2.
Happ.
Vi bestämmde att vi skulle äta på Max i Lund. Ganska dyrt får jag säga, men dock värt att betala de pengarna för att få en burgarment som är så mycket mer mat än McDonalds eller BK. Lätt!



Igår va jag ju ledig och åkte iväg med Atlas till skogen med min lilla fika.




Han hade jättekul och sprang runt och kollade läget. Men stenkoll på mig hela tiden, gick inte för lång och hade koll på omgivningen för oss båda. Tror Jocke skickade tankarna till honom att va duktig och se till så inget skulle hända mig. Han tyckte inte riktigt om att jag va i skogen själv. Sån tur jag har som har en som bryr sig och är så rädd om mig! :) *Kärlek*







Fint.




Kollar läget runt hörnet :)




Vi stannade och fikade. Kaffe och en Pucko till mig, bullar och ett delat äpple som vi delade på...




...och vatten till lilleman :)


Getingarna tyckte med om vårat äpple...det kom flera stycken som surrade runt oss. Så jag kastade bort en bit äpple som (kors i taket) Atlas inte åt för att det hade kommit jord på det. Men...när jag hade kastat iväg det, med tanken att getingarna kunde hålla sig där borta ist, då letade Atlas upp det och åt upp det. Knas hund! Men getingarna gav upp sen när vi fått i oss äpplet och lagt ner burken i väskan igen.




Atlas fångar en bit äpple...hehe.




Sen tog han det chill en stund.




Jag tog det chill hela tiden. Inte så lätt alltid att ta kort på sig själv, hade dåligt batteri på kameran med, så nån koll på hur alla blev ville jag inte göra då.




Sen va det tags att gå tillbaka till bilen. Då kom jag på att jag bara har tagit kort i färg, så nu blev det an del svartvita och i sepia ist.




Tittut mamma!










Atlas hittade en pinne som fick bli offer för snubblande och sen tänder...
















Klara med skogsutflykten bar det av till Eslöv för att hämta Jocke.
När vi kom till Hörby så körde vi upp till Jocke som ska fixa vår bil. Det bestämdes att de ska hålla på med den nu ikväll. Senare när vi legat i soffan och slappat en stund blev Jocke sugen på äppelpaj, smulpaj. Så vi åkte till äffären för att handla. Men det blev ingen äppelpaj. Vi lyxade till det och hade ostbricka ist med räkor! MUMS!!!





Jocke provsmakar...hehe, hmm...glad eller knas? :)




Jobbigt att stå när man fixar i köket :)




Snart dags att hugga in! Räkor går att skala på många vis, vilket som egentligen va bäst tror jag inte vi kom fram till...




Namnamnam, ÄT!!!


Det va jättegott och jag provade en sorts ost som jag inte kunnat äta sedan jag va liten. :)
Vi åt massor, sen fick doggsen smaka lite.
Mysig kväll med bra serier på tv.
Tack Hjärtat!

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0