Hoppas på en bättre dag

Ja gårdagen va kass. Inget snack om saken. Gick som i en dvala emellanåt och detta varade från att jag gick upp tills jag somnade. Väldigt drygt ska jag ta och säga er.
Att det inte va så mycket att göra på jobb gjorde ju inte saken bättre heller. Kände mig så nere och deppig, något som tynger mig, men jag vet bara inte vad det är. Återstår väl att se om det är något och vad isf.
Små ljusare stunder kom när jag och Roxana som vanligt när vi är lite åt trötta hållet, va lite knas. Det va skönt att få sitta ner och snacka med Jocke i telefon med, men sakna honom på nåt jobbigt konsigt vis att det nästan va jobbigt att höra hans röst, ville liksom ha mer, inte bara rösten.
När han sen väl kom hem inatt va jag så trött och kunde inte va så social och trevlig för jag vet att jag inte får vakna till för mycket om jag vaknar så mitt i natten, för då har jag så svårt att somna om igen.

Men men , nu ha man haft en sån skitdag och hoppas att denna dagen blir bättre. Vi kom inte iväg igår för att handla, så vi ska sticka idag. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen få liv i Jocke. Hoppas bara jag hittar ågot nu, för jag är snått trött på att gå med uppknäppta byxor nu.
Ska om nget annnat bli skönt att få komma iväg med Jocke en sväng, mysigt :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0