Helgåterblick-lördag.

Jahapp, lika bra att börja med lördagen. Vi vaknade i tid och Emma och Frida kom för att passa hundarna. Jag hade ju ingen aning om vad jag skulle ha på mig och när det väl va dags att få på sig kläderna för att komma iväg gav jag upp det här med att vara gravid! Jag ville gå i strejk helt enkelt. Ville inte va med. Döjobbigt ju. Jag kan ju gå i mina mysbyxor och bara dra på mig jackan när jag ska till jobb och strunta i att jag inte kan knäppa byxorna. Sen är det inte heller så många som bryr sig om magen tittar fram lite under tröjkanten. Men att behöva göra ett försök till att klä upp sig och sen träffa folk man inte träffat så ofta innan plus en massa folk som man aldrig sett eller kommer se igen. Ingen lätt eller rolig uppgift att klä sig då om magen heller helt plötsligt inte riktigt får plats i en tröja som gick bra att ha på sig för en vecka sedan.
Men. Det löste sig och det blev "Bebis" tröjan och ett par byxor som varit för stora innan som jag kan ha nu. Så, löst, inget att fortsätta sura över.
Iväg kom vi och vi körde inom Löberöd för att hämta upp Micke innan vi körde vidare.
När vi kom fram välkomnades vi och ölen öppnades direkt. Jag höll mig till cola.
Efter snack och en del öl så va det dags att gå till idrotsplatsen. Det va match och någon sorts sponsorfest. Spoltec sponsrar klubben och alla sponsorerna hade fått ett tält med bord, så det va bara att hugga in på maten och drickat. Tackar :)
Det va kassler, potatissallad och grönsallad. Det hälldes in mer öl och en del snapsar. Grabbarna blev mer och mer runda under fötterna och vid ett tillfälle märktes det rejält att alla i tältet hade fått i sig de starkare dyckerna, för helt plötligt så va ljudnivån på ett helt nytt plan. Haha, roligt att sitta nykter och se hur annorlunda alla blir efter hand. Sen va det dags för matchstart. Hemmalaget Marieholm, de fixade första halvlek utan problem och det stod 3-0 innan visslan tjöt. Sen höll de trots lite tuffare tag den ställningen fram till slutsignalen.
Sen va det lite mer snack innan vi gick tillbaka till chef Klaus. Hans fru hade dukat fram ostbricka. Ojojoj va gott det va!!! Med oss följde det med två damer som kände familjen. Kommer inte ihåg vad de hette. Den ena kände jag igen, men vat bara inte varifrån. Den andra damen, tja...hon va full. Japp, det kan man lugnt säga, men roligt hade hon. Jag nämner inga namn, det kan jag ändå inte ; ) men, när jag blir äldre, runt 50, så hoppas jag iaf att jag inte blir en sån som, efter ett antal drinkar, kopplar det mesta till snuskigheter!!! Shit, tom jag, som inte pratade så mycket med henne, jag skämdes emellanåt.
Blir man sån?
Vad jag kom fram till va att hon nog inte fått nåt på länge.
Men kvällen rullade på och det va trevligt. Det blev brännboll mellan alla barnen och Jocke och Jörgen slog med varsin gång...dock så pass hårt och långt att de andra fick leta efter bollen i si sådär 10-15 minuter. När de slagit sina slag tyckte de att de hade vunnit och gick och satte sig igen.
Sen kastade Jocke, Jörgen och Micke pil. En hel del pilar satt i väggen...
Kvällen avrundades och vi körde hem. De blev inte så hemskt sent, men det va skönt att komma hem efter en heldag. Jocke somnade i bilen, vet inte om han märte att vi lämnade av Micke, men han märkte iaf inte att vi hämtade upp Emma, Frida och Atlas och körde hem tjerna. För när vi stor på parkeringen och jag väckte honom, fattade han inte hur Atlas kunde va där : )
Sen åt Jocke lite och sen va det bara sova som gällde : ) Skönt.
Jag glömde kameran, men Micke tog med en. Finns lite bilder men Micke har inte skickat dem än, så de får komma i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0