Ett kvällsdopp

Igår gick jsg och lade mig igen...Jocke ringde och väckte mig vid 11-tiden!! Ojoj då. Inte riktig meningen att sova så längr...men det behövdes väl :) Skönt va det iaf.
Sen gav jag mig faktiskt på de där chokladbollarna! Men innan jag hade blandat ihop allt så ringde Jocke och frågade om jag ville komma in till Eslöv och kolla in deras nya lokal till firman. Japp, så klart!
Så smeten fick stå så länge och jag och Atlas siktade in oss på Eslöv. Han tyckte inte det va ett dugg spännande att behöva hoppa in i bilen.....sååå varmt ju!!
Men efter ett snabbt stopp för att tanka i skuggan och alla rutor nere, så gickt det an.
Jag skulle stanna till på McDonalds och hämta mat till Jocke och hans chef, så jag passade på att ta en liten cheesburgare och en stor milkshake! Mmmm!
Väl framme på firman så tyckte nog Atlas att det va värt resan, för vi va ju helt plötsligt hon pappa!! Tjohoo!
Det va en fin lokal, såg lite frächare ut än den förra, hoppas att chefens hund inte behöver pinka inne på detta stället.....
Vi käkade och sen blev det kaffe innan jag va tyungen att köra igen så att jag inte skulle bli försenad för jobb.
På vägen hem kändes dagen helt plötsligt bättre, så skönt att få träffa Jocke den stunden!
När jag kom hem fick jag stressa...jag blandade ihop smeten och bytte en maskin med tvätt, sen va det iväg.
Chokladbollarna fick jag rulla på jobbet, så vi åt dem till kaffet sen. De blev faktiskt bra. Mums mums!
Dagen på jobbet rullade på som den brukar. Jocke och Mange kom och hämtade mig och sen åkte vi till Dalby kalkbrott för att ta ett kvällsdopp. De hade ju varit där dagen innan och Jocke skulle hoppa från samma höga klippa igår hade han tänkt. Jag sa redan i bilen att jag inte skulle hoppa därifrån! Neeeej!! Fy, räligt!
Mange skulle inte heller hoppa. men när vi kom fram såg vi gärna på när Jocke gjorde det. Men...han hoppade aldrig. Vi va inte där förrän närmare 10, så det hade ju börjat bli mörkt, vilket gör att allt verkar ännu mer räligt! Så jag förstår Jocke till fullo!!
Så vi traskade ner där Mange hade hållt sig innan, lite mer lagom höjd får jag ju säga! Mange va först i. Sen Jocke och jag stod och velade lite...öäää, mörkt, vattnet ser helt svart ut, pipipi! Men sen så, jag tog ett skutt och ut för klippan for jag med. Vattnet hade lagom temperatur. Men sen kom det där som jag inte riktigt tycker om. Jag frågade för att få konstaterat att där är djupt. Sen berättade jag om mina konstiga idèer. Jag tycker inte om när jag inte ser ner i vattnet. Det finns fiskar!!! Ja, jag vet, fiskar är inte farliga. Men det är så räligt ändå. Då fick iaf Jocke mig att skratta, han är likadan... "Varför tror du att jag simmar på rygg eller mage?!" Jag fortsatte sen beätta om mina konstigheter, det är så att jag sprattlar som en idiot för att tänka att jag skömmer iväg allt levande i vattnet som lurar där i mörkret, som jag inte ser, men som säkert ser mig. Men sen får jag för mig att precis som man ser i Hajen-filmerna, så om man sprattlar, så lockar man till sig dem isället!! Fatta att det blir krig i hjärnan och jobbigt att bestämma sig!!!
Då kom Jocke på att det hade ju blivit ganska jobbigt med om man hade sett en liten bula på vattenytan och det hade varit en orm. Inget som någon av oss tyckte lät spännande. Så egentligen, den stunden vi låg där i vattnet skrämde vi mest upp oss själva... Sen tyckte jag att det blev ännu jobbigare. Mange frågade om det va för allt snack om djuren, det kan det ha varit, vet faktiskt inte. Men jag fick så svårt för att andas!! Så jobbigt. Va precis som att jag va tyungen att ta såna där försök till djupa andtag för att få luft. Fy. Så då sa jag att jag behövde nog komma upp. Så upp tog vi oss och då kändes allt lättare. Vi stod och pratade en stund, sen körde vi hem igen. 
På väg till bilen kom det fram att vi alla tre nästan har samma konstiga idè för oss ibland. Att när man går eller kör/åker bil, så håller man andan och ska göra det tills man kommer fram till ett visst mål som man bestämt sig för. Tex, när man sitter i bilen och det kommer en skylt med att det finns en rastplats om 1km, då tar man ett djupt andetag och får inte andas igen förrän man passerar rastplatsen. Knas!!
Haha, då erkände jag en annan fix idè jag har när jag delar ut kort. När jag delar ut, så måste alla korten, som då ska tillhöra samma hög, nudda varandra! Låt säga att man ska ha fem kort var och tre av korten ligger tillsammans och ett kort ligger lite ifrån dem, då mste det sista lägga sig så att alla "blir sammankopplade". Knas, japp japp!!
Den saken ledde till att vi spelade lite kort när vi kom hem och Jocke tyckte det va kul att flytta på sina kort när jag delade ut sen....
Vid detta laget va Jocke på väldigt dåligt humör!
Innan vi körde hem så körde vi via Bil Månsson, där vår tänkta bil står, för att ta en titt på skönheten. Men den va inte kvar på sin plats!!! Åhååååoj!
Inte bra, vart har den tagit vägen??!!! Så *biiiiiip* grrr, typiskt!!! Nu idag när Jocke slutat, ska han liksom ner för att köpa den ju!!!!!!!
Detta sänkte honom totalt!!
Som om inte det va nog så när vi kom hem så hade Atlas varit på datorbordet och tagit Jockes nya datorminnen!! AJAJ doggen!!
Nu blev det ännu värre. Det hade börjat redan innan på dagen, då hade Jocke skadat sitt finger, vid nagelbandet, rejält!! Han har jätteont och det känns tom upp i armen! Hoppas verkligen inte att det blivit en ordentlig skada...
Stackars min snutt!!!
Ingen bra dag för honom alls och det resulterade i att han va väldig negativ sen. Hela världen stod emot honom...
När vi gick och la oss och jag hade varit uppe två ggr för att ge hundarna vatten och sen lite mat för att få tyst på en pipig Atlas, så blev det ju inte bättre....Jocke sa till Tisha att hon fick komma upp och lägga sig på divanen. Glad blev hon och tog ett skutt....ställde sig på Jockes skadade finger!!!! Ett vrål dämpades av kudden! Jag vågade inte säga något, vet själv att man inte könner sig så sugen på att prata om man får så ont...så vi låg där tysta en stund och sen hade Jocke samlat sig och vände sig mot mig igen. Lika bra att somna nu. Få slut på den dagen.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 9. Jag ska ringa till bilfirman och fråga om bilen är kvar. HOPPAS!!! De får bara helt enkel tinte ha sålt den!!! Vi ska ju köpa den, IDAG!!!!! *Biiiiiiiipp* *BIIIIIIP* Mög.

Ska göra ett par mackor till mig nu, sen ska jag ringa.......

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0