Det blev lite klödd...

Jag följde med Salle för att lämna Alex, sen va det hem och ge hundarna frukost och ut med dem en sväng. När jag va klar med knäpphundarna gav jag mig av för att möta Jessica. Det va mest hon som fick gå, för jag hann inte mer än till Statoil innan vi möttes.
Vi började gå uppåt igen och tog "skogsvägen". Då kom regnet. Små små droppar, men de blir ju så många när de är så små. Så lite blöta blev vi samtidigt som vi va varma av att gå och det är lite konstigt väder... Men efter en del "jag vill" "nej nu vill jag inte det mer, nu vill jag ha den istället" av barnen så kom vi hem till Jessica.
Det är så skönt att träffa dem igen. Har saknat dem alla mycket. Kul att se så stor David har blivit, Adam har jag ju liksom inte träffat något speciellt egentligen. Men ändring på det nu hoppas jag :)
Sen började klöddet.......Jocke ringde och sa att de hade fått jätte mycket att göra på jobb, så han kunde inte hämta Alex. Han ringde sin mor, men Fribbe skulle ha bilen när han kom hem. Hmm, hur ska jag nu lösa detta?!
Jag ringde till Andreas, nope, han hade börjat jobba igen, Russi slutade inte förrän kl 16.
Så jag fick fråga Jessica om hon skulle kunna hjälpa mig. Japp! Kanon! Sorry Mats för att jag försenar er middag idag!!
Hon räddade mig där, så hon hämtar upp mig så vi kan få hem den lille krabaten!
Tack Jessica för en trevlig dag!

När jag kom hem väntade jag mig inte att här skulle se fint ut direkt...inte när man har en liten Atlas i hemmet. Men det va inte kaos iaf. Faktiskt. Men trots att jag försökte få buren att "sitta fast" mellan väggarna in till storarummet, så hade han lyckats ta sig igenom....han offrade sin bur den lille skiten. Vi vet ju om att han tycker om den, men antagligen inte så pass at han är rädd om den.....för nu är den verkligen sönder. Jag vill ens engång lägga ut en bild på hur den ser ut nu. Det är ingen bur längre, det är galler som är brutna och böjda av en knappt 7 månaders valp....
Vi får helt enkelt komma på en annan lösning. Vet bara inte riktigt vad. Antagligen får vi göra som vi sa och bygga en egen bur som är riktigt ihopskruvad och allt. Får se vad Jocke säger sen, inget jag ringer och snackar med honom om nu, han är ganska stressad på jobb. Får se hur jag kan lösa det på bästa sätt när jag lämnar dem för att hämta Alex och är på träningen med honom...

Nu ska jag va lite duktig och ta fram damsugaren. Tvättat har jag redan gjort.
Duktig Anna :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0