Då va det fredag!

Jahapp, sista dagen att jobba denna veckan! Iiiihh, så skönt!

Jag va uppe och drack kaffe hos Berit igår och jag lämnade chokladbollarna, jag tror där blev några kvar till Fribbe. Jag ska packa ner några som jag ska ha med mig till jobb idag med, för jag hann inte skicka med dem med Salle igår.
Berit kollade min mage med ring igår, om det ska bli en flicka eller pojke. Pappa gjorde det på mig innan, han har aldrig innan haft fel och enligt honom så ska det bli en flicka. Men som han sa redan då, så hade han aldrig innan kollat någon som varit så pass tidigt i grviditeten som jag va då...
Men. Enligt vad Berit fick fram igår, så ska det bli en pojke!
Både jag och Jocke skulle vilja ha en pojke. Självklart skule jag vilja ha en flicka med, men alla barn jag haft kontakt med och tagit hand om är pojkar, så som förstabarn hade jag velat ha en lliten påg. Jocke vill ju nog ha en pojke mest för att det är en pojke :)
Får se vad det blir för en liten krabat. I början av september är det dags för ultrajlud, ska bara få en tid snart hoppas jag....hoppas bara att det går att se om det bleír en tös eller påg! Ska faktiskt ringa barnmorskan på måndag och höra hur det står till, har inte snackat med henne sedan inskrivningen.
Sen påpekade Berit igen att hon undrar om jag inte har gått längre än de 15 veckor jag gått enligt uträkningarna.....jag har med funderat på det ibland. Om man läser lite om vad som kan vara vanligt de olika veckorna, så skulle det kunna stämma att det blir ett januaribarn ist för februari....hehe. Jaja, bara at se vad de säger i september :)
Tack för en trevlig stund Berit!!

Det blev ju fläskfilè igår...fint såg det ut i ugnen, men lite lite ösande blev det. Nja, inget toppbetyg på middagen, men ner gick det absolut.
Sen blev det en lugn kväll, satt och kollade lite priser på solfilm till bilen, sen blev det soffan. Jocke somnade en stund, vaknade till lite, sen somnade han igen. Han sa i morse att han sovit gott och va utvilad, men vad han inte kom ihåg va att han vaknat och pratat med mig flera gånger. Han va så gosig, kramade mig så hårt, öste en massa fina ord över mig och sen en del sensurerade förslag med...hihi. Nåja, bara han sovit gott så.

Nu ska jag minsann äta frukost och kolla lite på tv innan jag ska städa köket. En liten sväng till mamma ska det med bli idag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0