Update 7

Jag sitter här i soffan, är rätt trött men tänkte att det är hög tid att jag får kriva lite till er. Även om ni inte kan läsa det än...tyvärr.
Jag saknar er och bloggandet, det ska ni veta!!!
Jocke är iväg och jagar ikväll. Va ett tag sen han va ute, så det kan nog va skönt att sitta där, känna spänningen och vänta på att få höra nöffarna i skogen =)
Vad jag har berättat och inte berättat, det ska jag säga att jag har dålig koll på och jag orkar inte gå igenom det jag redan har skrivit. Så det kan hända att jag upprepar, men det får ni helt enkelt på köpet =)
Idag har jag jobbat och likaså kommer det bli imorgon och lite i helgen med. I helgne kommer jag jobba med Jocke också, så då kommer det bli lite roligare iaf =)
Det är så varmt på jobb nu, klibbigt och varmt och lite mer varmt på det...lööövli!! =)
Vad har hänt här hemma i vårt hus då?
Ja, hundgården är uppe till våra pågar och de trivs bra i den. Kojan ska snart med byggas och de ska få lite annat i gården där de kan komma upp och lägga sig och så. Finns ju en del regler om hur en hundgård ska se ut och hur stor den ska va.
Grindar har det byggts, både till altantrappan och trappan här inne. Och vi har satt upp extra räcke till Ninni till altantrappan så att hon lättare kan gå upp och ner.
Jag har klippt ner lite buskar och fått fram en trappa i trädgården och plattorna som går från den via altantrappan och sen bort till "genomfartsvägen".
Bären har kommit nu. Vinbär, krusbär, hallon och smultron. Plommonen har med börjat komma, så vi får se vad det är för färg på dem sen =)
Dock har jag inte gjort nån rabarbersaft, som jag sa att jag skulle göra. Ingen fläderblomssaft har det heller blivit, jobbade hela den veckan då de slommade så fint, så jag kom aldrig till skott. Men får jag tummen loss sen, så får det bli saft på bären ist, även om det inte är lika gott.
Högtalare kom upp på altanen idag, Jocke fixade =) Så nu kan vi sitta där ute utan att behöva ha dörren öppen och det är lugnt och fint här inne ändå =)
Ninni. Ja, vår älskade Ängel hon blir bara större och större. Hon snackar som bara den!!! Mer och mer kommer det att hon vill sätta ihop två ord för att få fram vad hon vill ha sagt och ibland är hon som en Duracell-kanin =)
Hon har fått en så fin cykel av farmor och farfar Fribbe i förskott =) Röd och fin och hon bara älskar den!! Dock når hon inte ner till tramporna än, men sitta på den ska hon göra ändå =)
Poolen har vi flyttat upp på altanen, så Ninni hon hoppar i den så fort hon vaknar på morgonen. Hon älskar det och är inte direkt gnällig när det gäller temperaturen om jag säger så... =)
Magen och lillasyster (som vi faktiskt undara om det inte är en lillebror....får se på nästa ultraljud) bara växer och vilken ommöblering det va för någon kväll sedan!! =) Haha, höll riktig låda och det va inte så poppis när jag garvade åt det, för det blev en cirkel av det hela. Hon fix och donade, jag och Jocke skrattade, hon gav igen för det och så höll det på ett tag =)
Så mysigt det är!!! Jag längtar till nästa ultraljud, så vi får se henne igen!! Tänk. Sen i november, så har vi en liten, liten bebis här hemma =)
Ninni ska bli storasyster!!! Så spännande!!
Jocke fyller ju snart år och jag har haft lite idéer vad gällande pressent till honom. Han önskade sig en skruvdragare. Hur kul är det att ge en skruvdragare har jag då menat på, men han vill verkligen ha sin skruvdragare.
Jaja, så jag tänkte att då får jag väl köpa en skruvdragare till honom. Bara han är glad och nöjd så.
Men sen va det så att någon stal Jockes mobil. Inte kul alls!!!
En ny mobil behövdes, så då sa jag till Jocke att han fick välja. Jag berättade att jag lagt undan lite pengar till hans pressent, så han fick välja om han ville ha sin skruvdragare i pressent, eller om han ville ha en mobil.
Vi kollade på några mobilen ,men där va inget sådär hejhopp bra. Sen träffade vi på Hasse och han hade en 4 månader gammal Nokia Express Music och där va Jockes mobil =)
Hur bra som helst och Jocke är så glad för den. Den har allt och den är ju nästan splitter ny! Kanon! Och lite pengar över blir det nog, så jag ska se om jag hittar nåt annat fint till honom till hans Dag. Ninni får ju med köpa något =)
Men lite glad är jag att han fick en mobil ist i födelsedags pressent. En skruvdragare behöver vi ju ändå... =)
Jag hade faktiskt strandpremiär igår!!! Efter många om och men, så kom vi iväg och fick med oss Mange. Haväng blev det så klart och jag skäms nästan att min premiär va så sent som igår... Jocke, Ninni och Mange va iväg för en eller ett par veckor sen. =)
Det blåste lite, men som jag njöt av att vara där, en riktig ledig dag blev det för mig. Sommar, hela familjen på stranden! Kanonbra!!
På vägen hem, så stannade vi vid Sveriges största vattenfall. Vad det heter, ja ni blir väl inte förvånade när jag säger att jag inte kommer ihåg. Men fint va där iaf. =)
Sen blev det filmkväll. Snabba Cash. Vilken bra film!! Längtar tills nästa kommer! =)
Foton, ja det har jag massor och jag vet inte riktigt i skrivande stund hur jag kommer göra med dem. Om jag ska gå igenom alla inlägg jag har här på datorn när jag väl publicerar dem för er och lägga till bilderna som kanske finns och här till texten lite. Eller om jag kör egna "bild-inlägg" ist. Får se vad jag känner för när det väl är dags.
Men internet ska vi väl ta och skaffa oss under nästa månad. Skönt. Även om jag inte saknar det sådär jättemycket, så saknar jag bloggandet och faktiskt Facebook lite med. Men fy så mycket onädig tid man lägger där egentligen. Fast. Det är ju ändå ett bra och lite roligt sett att hålla kontakt med vänner och bakanta =)
Nä, fy, nu är jag trött och ska ta ut hundarna en sväng innan vi lägger oss här och chillar framför Tv´n.
Hoppas Jocke får en gris i natt! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0